Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Akşener'in özel kaleminden disipline sevk edilen Ümit Dikbayır'a yanıt geldi

Akşener'in özel kaleminden disipline sevk edilen Ümit Dikbayır'a yanıt geldi

Meral Akşener'in özel kalemi Esma Bekar, parti içinde disipline sevk edilen Ümit Dikbayır'ın televizyon programındaki açıklamalarına karşı bir cevap verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akşener'in özel kaleminden disipline sevk edilen Ümit Dikbayır'a yanıt geldi
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Meral Akşener'in özel kalemi Esma Bekar, partiden ihraç talebiyle disipline sevk edilen Ümit Dikbayır'ın TV100 canlı yayınındaki iddialarına cevap verdi.

Bekar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Dikbayır'ın ortaya attığı iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, bu konuda hukuki süreç başlatacaklarını açıkladı. Ümit Dikbayır'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aile bireylerinin ve özel kalem müdürünün banka hesaplarını incelettirdiği, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri'nden ihale veya iş alınmasına aracılık ettiği ve parti kasasında para eksikliği olduğu iddiaları gündeme gelmişti.

Dikbayır'ın katıldığı bir televizyon programında anlattığı bir diyaloğu aktaran Bekar, "Sedat Aksakallı'ya, 'Bu partinin mali işler başkanıyım senden bana para gelmedi' dedim. 'Ben Esma Hanıma ve kocasına verdim' dedi... Ben bu süreçte Esma Bekar’ın Ankara ve İstanbul belediyelerini arayıp 'Ümit Dikbayır’ın sizinle akçeli işleri var mı?' diye araştırdığını duydum. Hiç ses etmedim, çünkü ben kendimi biliyorum. Aradığı kişileri söyledi bana." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
14 saat enkazda kalan öğretmen aynı okulda devam ediyor

14 saat enkazda kalan öğretmen aynı okulda devam ediyor