Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Akşener Özel'den Adana ve Antalya'yı mı istiyor?

Akşener Özel'den Adana ve Antalya'yı mı istiyor?

Özgür Özel ve Meral Akşener’in dünkü buluşmasının ardından Akşener, Özgür Özel'den Adana ve Antalya'yı mı istiyor?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akşener Özel'den Adana ve Antalya'yı mı istiyor?
KAYNAK: Haber Merkezi

Özgür Özel ve Meral Akşener’in dünkü buluşmasının ardından, iki partinin olası iş birliği konusunda dikkatler yoğunlaştı. DW Türkçe’nin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Meral Akşener’in İstanbul ve Ankara’daki CHP adaylarına destek verme karşılığında Adana ve Antalya belediye başkanlıklarını talep ettiği ana haberlerde yer aldı.

Deutsche Welle Türkçe, haber portalımızda ilk kez duyurulan bu gelişmeyle ilgili olarak şunları bildirdi: “İYİ Parti’de yoğun bir hareketlilik söz konusu. Akşener-Özel görüşmesinin ardından, genel başkan teşkilatın fikrini almak için bire bir görüşmeler yapıyor. Gözler Pazartesi günkü toplantıya çevrilmiş olsa da, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na, Ankara’da ise Mansur Yavaş’a verilecek desteğin karşılığında, Adana ve Antalya’da İYİ Parti tarafından gösterilecek adaylara destek verilmesi talep ediliyor.”

CHP’li belediye başkanlarının bu iki şehirdeki düşük memnuniyet oranları, iş birliği talebinin gerekçesi olarak gösteriliyor. İYİ Parti’nin her iki şehirde de güçlü adaylar çıkararak başarı elde edeceği vurgulanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da milyonlarca kaçak sigara bakın nasıl ele geçirildi

Adana'da milyonlarca kaçak sigara bakın nasıl ele geçirildi