Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Ak Partili Metin Külünk: 'Türkiye Avrupa’nın göçmen parkı değildir'

Ak Partili Metin Külünk: 'Türkiye Avrupa’nın göçmen parkı değildir'

AK Partili Metin Külünk, göçmen politikasını eleştirerek Türkiye'nin sorumluluklarını vurguladı. Göçmen politikalarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ak Partili Metin Külünk: 'Türkiye Avrupa’nın göçmen parkı değildir'
MUHABİR: Kardelen Özdemir
KAYNAK: Haber Merkezi

AK Parti üyesi Metin Külünk, son sosyal medya paylaşımlarıyla gündemi sarsacak nitelikte açıklamalarda bulundu. Göçmen politikasını eleştiren Külünk, acil bir şekilde bu politikadan vazgeçilmesi gerektiğini öne sürdü.

Metin Külünk: Göçmen Politikası Üzerine Çıkış

Parti üyesi Metin Külünk, son dönemdeki göçmen politikalarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Külünk, 'Düzensiz göçler bize bir silah olarak dönmek üzere.  Sosyolojik olarak toplumun demografik yapısını bozarak bu topraklardaki Milat’tan önceye dayanan varlığımızı tüketmek istiyorlar.' ifadelerini kullandı.

Düzensiz Göçlerin Tehlikeleri

Metin Külünk, düzensiz göçlerin ülke için büyük bir tehdit oluşturduğunu vurgulayarak, sosyolojik olarak toplumun demografik yapısını bozarak, ülkenin tarih öncesine dayanan varlığını tehlikeye attığını ifade etti.

Metin Külünk

Geri Kabul Anlaşması ve Suriyeli Göçmenler

Külünk, 'Geri Kabul Anlaşması iptal edilmelidir. Sosyolojik depremin önemli fay hatlarından birisi de Suriyeli göçmenlerin neredeyse yerleşik düzene geçişi ve sosyal dokumuzu parçalama sürecine girişidir.' dedi.

Metin Külünk-1

Türkiye'nin Duruşu ve Sorumluluğu

Metin Külünk 'Türkiye Avrupa’nın göçmen parkı değildir.  Suriyeli kardeşlerimizin Avrupa’ya geçişlerini engelleyecek her adımdan vazgeçmeliyiz.' ifadelerini kullandı.

Metin Külünk 2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüksek lifli besinler kalın bağırsak kanseri riskini azaltıyor

Yüksek lifli besinler kalın bağırsak kanseri riskini azaltıyor