Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İstanbul Adliyesi'nde Gerçekleşen Saldırıda Yaralananları Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İstanbul Adliyesi'nde Gerçekleşen Saldırıda Yaralananları Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısı girişiminde yaralanan polisleri ve vatandaşları ziyaret etti. Bakan Tunç, saldırıda yaralananların tedavi gördüğü hastaneleri ziyaret ederek moral verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İstanbul Adliyesi'nde Gerçekleşen Saldırıda Yaralananları Ziyaret Etti
KAYNAK: İHA

Adalet Bakanı , İstanbul Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısı girişiminde yaralanan polisleri ve vatandaşları ziyaret etti. Bakan Tunç, saldırıda yaralananların tedavi gördüğü hastaneleri ziyaret ederek moral verdi.

A W136356 03

Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, "İstanbul Adalet Sarayı'na yapılan hain terör saldırısı girişiminde yaralanan polislerimizi ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Kahraman polislerimizin cesareti ve vatandaşlarımızın direnişi, bu menfur saldırıyı engelledi. Polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu hain terör örgütlerinin asla amacına ulaşamayacağını bir kez daha göstermiş olduk" ifadelerini kullandı.

A W136356 01

Bakan Tunç'un ziyareti, saldırıya maruz kalanların moralini yükseltirken, devletin terörle mücadelede kararlılığını bir kez daha vurguladı. Olayın ardından güvenlik önlemleri arttırılırken, soruşturma da titizlikle yürütülüyor.

Saldırıda yaralananların yanı sıra, saldırıyı engelleyen güvenlik güçlerine de teşekkürlerini ileten Bakan Tunç'un bu ziyareti, toplumda birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Corendon Alanyaspor Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Corendon Alanyaspor Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı