Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Sosyal medya terk edilemeyen sevgili gibi!

Sosyal medya terk edilemeyen sevgili gibi!

İnternete ulaşımda iki gün yaşanan sorun sosyal medya bağımlılarından, ticari faaliyet yürütenlere kadar milyonlarca insanın yaşamını etkiledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sosyal medya terk edilemeyen sevgili gibi!
KAYNAK: ANKA

Son iki günde yaşanan internet sorunları, sosyal medya bağımlılarından ticari faaliyetlerini online platformlarda yürütenlere kadar milyonlarca insanı felç etti. Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede, Google, YouTube, Instagram, Facebook, Threads ve WhatsApp gibi sosyal medya platformlarına erişimde ciddi sıkıntılar yaşandı.

Sosyal Medya Kullanıcıları Google'a Yönelerek Sorunları Sordu

İnternet kullanıcıları, yaşanan sorunlar karşısında Google'a yönelerek, 'İnternet çöktü mü?' gibi sorular sormaya başladı. Ancak Google, 2 gün boyunca kesintili yanıt verdi. Uzmanlar, bu süreçte internetin hayatımızdaki kritik öneminin daha iyi anlaşıldığını vurguladı.

Sosyal Medya Terk Edilemeyen Sevgili Gibi!  (2)

Sosyal Medya Pazarlama Uzmanı Furkan Talay'dan Değerlendirmeler

Sosyal Medya Pazarlama Uzmanı Furkan Talay, yaşanan sorunlarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Talay, sosyal medyanın çökmesinin kullanıcılara göre farklı bir tehdit olup olmadığını belirterek, 'Sosyal medya bağımlıları için ufak çaplı bir panik yaşanabilir, ancak bu genel olarak bir tehdit değil. Bu durum, sıradan sosyal medya kullanıcılarının günlük problemlerinden biri olarak değerlendirilebilir' dedi.

Sosyal Medya Bağımlıları ve Ticaretteki Etkileri

Sosyal medya üzerinden ürün pazarlayanlar ve geçimini bu platformlar üzerinden sağlayanlar için ise yaşanan kesintiler ciddi bir krize neden oldu. Dijital gelirler, artık fiziksel mağazaların giderlerini karşılayacak seviyeye ulaştığından, sosyal medya olmadan hayatlarını sürdürmekte zorlanabileceklerini düşündü. Sosyal medya, günümüzde neredeyse terk edilemeyen bir sevgili gibi olmuş durumda, yani ne onunla, ne onsuz durumu yaşanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İBB Başkanlığı yarışı! Fark 3 puanı geçti

İBB Başkanlığı yarışı! Fark 3 puanı geçti