Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Hasta Güvenliği ve Hizmet Kalitesi İçin Menteşe Devlet Hastanesi'nde Yeni Adımlar

Hasta Güvenliği ve Hizmet Kalitesi İçin Menteşe Devlet Hastanesi'nde Yeni Adımlar

Menteşe Devlet Hastanesi yönetimi, hastane binasında yapılan bir tur ile hasta güvenliği, çalışan güvenliği, tesis güvenliği ve risk analizini değerlendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hasta Güvenliği ve Hizmet Kalitesi İçin Menteşe Devlet Hastanesi'nde Yeni Adımlar
KAYNAK: İHA

Menteşe Devlet Hastanesi yönetimi, hastane binasında yapılan bir tur ile hasta güvenliği, çalışan güvenliği, tesis güvenliği ve risk analizini değerlendirdi. Başhekim Op. Dr. Şadi Ballı'nın liderliğinde gerçekleşen turda, idare ekibi ve birim sorumluları, hastanenin fiziksel şartları ve işleyişi üzerinde detaylı bir inceleme yaptı.

Hasta ve Çalışan Memnuniyeti İçin İyileştirme Faaliyetleri Başlatıldı

Tur sırasında, hasta ve çalışan memnuniyeti ile sağlık hizmetlerinin sunumunda yaşanan sorunlar belirlenerek iyileştirme faaliyetlerine başlandı. Personel ve hastaların geri bildirimleri önemli ölçüde dikkate alınarak, hastane genelinde işleyişte ve güvenlik önlemlerinde iyileştirmeler hedefleniyor.

Başhekim Op. Dr. Şadi Ballı'dan Açıklama

Başhekim Op. Dr. Şadi Ballı, turun ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hasta ve çalışan güvenliği bizim önceliğimizdir. Fiziksel şartlar ve tesis güvenliği konularında yapılan değerlendirmelerle, herhangi bir aksaklığı en kısa sürede gidermeyi hedefliyoruz. Personelimizin ve hastalarımızın taleplerini karşılayarak hizmet kalitemizi sürekli olarak artırmayı amaçlıyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik Belediyesi'nde rüşvetin odağındaki o isimler hala görevde!

Serik Belediyesi'nde rüşvetin odağındaki o isimler hala görevde!