Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Astımla yaşam anlatılıyor

Astımla yaşam anlatılıyor

Dünya Astım Günü nedeniyle Türk Toraks Derneği Akdeniz Şubesi tarafından daha çok astım hastasına ulaşabilme ve astım hastalığı konusunda farkındalık yaratmak için bir dizi ekinlikle düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Astımla yaşam anlatılıyor

Dünya Astım Günü dolayısıyla Kepez Devlet Hastanesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bilgilendirme yapıldı. Düzenlenen etkinliklere Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı Belediyeleri de destek verdi. Belediyeler şehrin faklı bölgelerinde bulunan bilboardlara derneğin afişlerini astı.

TORAKS’ın afişlerinde, hastalığın nasıl başladığını ve ne tip belirtiler gösterdiğinin yanı sıra hekim hasta işbirliği ile hastalıkla nasıl mücadele edileceği hakkında kısa ve öz bilgiler veriliyor. Türk Toraks Derneği Akdeniz Şubesi 2. Başkanı Dr. Hülya Dirol, “Bu afişleri yaptırmamızdaki amacımız hasta ve hekim birlikteliği ile ve doğru tedavi planlaması ile hastalığın her durumda kontrol altına alınabileceği gerçeğini halkımıza anlatmaktır” şeklinde konuştu. Dr. Dirol, ayrıca hastalarımızın konfor düzeyini arttırmak adına ‘ASTIMLA YAŞAM’ adında bir kitapçık bastırdıklarını söyledi.

ZEYNEP MERİÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İNCE VE ALTAYLI ARASINDA DAVA POLEMİĞİ

İNCE VE ALTAYLI ARASINDA DAVA POLEMİĞİ