Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber “Sandıkları terk etmeyin”

“Sandıkları terk etmeyin”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gece 24.00’te “Ajansların paylaştığı veriye göre Antalya’da 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 53.08 ile önde” diyerek, sandıkların terk edilmemesi çağrısı yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Sandıkları terk etmeyin”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından “Sevgili hemşehrilerim, Antalya’da toplam 5.592 sandık var. Lakin daha açılmayan 1.755 sandık bulunuyor. Daha sisteme girilmemiş oylar var. Ajansların paylaştığı veriye göre Antalya’da 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 53.08 ile önde. Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez ilçelerimiz başta olmak üzere partimizin önde çıkacağı birçok sandık var. Oy oranımız daha da artacaktır. Kıymetli hemşehrilerim elinizdeki ıslak imzalı tutanaklar olduğu sürece gerçekler ortaya çıkacaktır. Lütfen sandıklardan ayrılmayın. #BirleşeBirleşeKazanacağız” paylaşımı yaptı.

chp paylaşım

Başkan Böcek’in açıklamasını CHP Antalya İl Başkanlığı da “Sizi yormaya çalışıyorlar. Umudunuzu kaybettirecekler. Bu gece uyumamalıyız” notuyla paylaştı.

böcek açıklama

Buse YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şans eseri kurtuldu

Şans eseri kurtuldu