Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek atışması

Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek atışması

Sosyal Medya fenomeni Oğuzhan Uğur, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile sosyal medya üzerinden yaptığı atışma gündeme oturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek atışması

Oğuzhan Uğur’un, ‘Mevzular Açık Mikrofon’ adlı programı ile ilgili yaptığı, “Az evvel salon kapasitemizi doldurduk. An itibarıyla salonumuzda 243 Ak partili, 26 Memleket partili, 81 MHPli, 41 Küskün CHPli, 27 Zafer Partili olacak. Hem Türk basını, hem de yabancı basından gazeteciler salonda hazır bulunacak. Dışarıdan şimdilik 3 videolu soru gelecek. (Artabilir) Bir de torpil yaptığım yakın çevremden 10 kişi soru sormadan izleyecek (olsun o kadar) Son anda iptal eden, ya da vazgeçen olur mu bilemem, her zaman olur ama eksi 10, artı 10 onu göreceğiz. (Ayrıca “nefret ediyorum Kılıçdaroğlu’ndan beni çağırın” diyen ve sosyal medyalarında Sn. Kılıçdaroğlu’na destek verdiklerini tespit ettiğimiz cici kardeşlerimiz vardı ama maalesef onları reddettik” ifadelerini kullanırken Melih Gökçek ise Uğur’a, “İsim listesini yayınla inanalım.

Nasılsa oraya gelecekler. İsimleri saklama” diyerek yanıt verdi. Gökçek’in mesajına ise Uğur’dan “Efendim topraktan jelibon çıktığına inanıyorsunuz da benim konuk beyanıma mı inanmıyorsunuz?  Buyurunuz geliniz, kendiniz görünüz” diyerek iğneleyici bir cevap verdi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Efendim topraktan jelibon çıktığına inanıyorsunuz da benim konuk beyanıma mı inanmıyorsunuz? =) Buyurunuz geliniz, kendiniz görünüz ?? <a href="https://t.co/FyB72HqT8Y">https://t.co/FyB72HqT8Y</a></p>&mdash; Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) <a href="https://twitter.com/OguzhanUgur/status/1660064628481867777?ref_src=twsrc%5Etfw">May 20, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Kamer DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Böcek’ten Antalyaspor’a destek mesajı

Böcek’ten Antalyaspor’a destek mesajı