Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Videolar Özel Haber Muratpaşa Belediyesi Spor Tesisleri'de gündem olan o dans için açıklama yapıldı

Muratpaşa Belediyesi Spor Tesisleri'de gündem olan o dans için açıklama yapıldı

Antalya’da bir ay önce Muratpaşa Belediyesi’nin spor tesislerinde kayda alınan gençlerin dansı gündem oldu. Konuya yönelik Akdeniz Gerçek gazetesinin ulaştığı Muratpaşa Belediyesi basın birimi konuya açıklık getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Kamer Durdu

Sportif dans eğitimi almak ve provaları yapmak için kadın ve erkeklerden oluşan bir grup, Muratpaşa Belediyesi’nde ait bir spor tesisini 20-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında kiraladı. 

Dans eden grubun görüntüleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Konuya yönelik Akdeniz Gerçek gazetesinin ulaştığı Muratpaşa Belediyesi basın birimi, ¨Bu Ankara merkezli bir dans okulu. 20-21 Temmuz tarihlerinde sportif amaçlı dans diyerek spor salonu kiralanmış. Görüntüler de o zaman aralığında çekilmiş. Birtakım yerlerde dans eden gençlerin 16-22 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenecek Yöreler Renkler Festivali için hazırlandığı yönünde yanlış bilgiler dolaşıyor. Böyle bir durum söz konusu değil¨ şeklinde konuştu.

Uysal'dan Açıklama 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal konuya ilişkin açıklama yaptı. Uysal, “Karaktersiz, bayağı ve aşağısınız… Özel bir dans okulunun ücretli olarak kiraladığı salonumuzda farklı giyimli bir bireyi filme alıp CHP’li belediyenin bir organizasyonu gibi gösterip yayıyorsunuz. Karaktersiz, vicdansız ve bayağısınız. Konuyu ele alış seviyenize baktıkça, sizin bu ülkeyi neden her alanda geriye götürdüğünüze ve batırdığınıza şaşırmamak gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vali Şahin'den 30 Ağustos Resepsiyonu

Vali Şahin'den 30 Ağustos Resepsiyonu