Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Manavgat'ta İcradan Satılık Denize Sıfır Otel

Manavgat'ta İcradan Satılık Denize Sıfır Otel

Turizmin merkezi Antalya’da ekonomik darboğaz turizm tesislerini de vurdu. Manavgat’ın Örenşehir Mahallesi’nde bulunan Throne Nilbahir Resort Spa Hotel icradan satışa çıkarıldı. Muhammen bedeli 536 milyon 694 bin 912 TL olan satış, Manavgat İcra Dairesi’nin 2024/3192 talimatıyla yapılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta İcradan Satılık Denize Sıfır Otel
MUHABİR: Arda Kır

Antalya’nın Manavga ilçesi, Örenşehir Mahallesi Tepealtı mevkiinde bulunan 162 Ada, 1 parsel ve üzerinde bulunan Throne Nilbahir Resort Spa Hotel icradan satışa çıktı. Manavgat İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan otelin satış ihalesi için teklif verilme tarihi 10-17 Ekim 2024 tarihleri arasında olduğu belirtildi. İkinci artırma ise 7-14 Kasım 2024 arasında gerçekleşecek. 

DENİZ SIFIR SATIŞ

Denize sıfır olan otelin bir borçtan dolayı satışa çıkarıldığı belirtildi. Emsalin 0.50, yapı yüksekliğinin ise 5 kat olduğu alanın 7 bin 131 metrekare olduğu ifade edildi. Halk Bankası’nın taşınmaz üzerinde ipoteği olduğu otelde eklenti ve bütünleyici tüm parça niteliğinde malların hepsinin satılacağı açıklandı. Alanın imar durumu ile ilgili ise 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planında turizm tesis alanı olarak belirtildiği 2013 yılında yapı ruhsatı alındığı belirtilirken Manavgat Belediyesi’nin turizm tesisi şerhinin yer alındığı ifade edildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
M-çiçeğinde riskli gruplar daha dikkatli olmalı

M-çiçeğinde riskli gruplar daha dikkatli olmalı