Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Karanlığa karşı Antalyalılar buluşuyor

Karanlığa karşı Antalyalılar buluşuyor

Türkiye Komünist Partisi (TKP), Antalya’da “Karanlığı Yırtıp Atacağız” buluşması düzenleyeceğini duyurdu. TKP Antalya Sözcüsü Ece Demirbağ, ‘halkın izleyici kalmasına izin vermeyeceğiz’ dedi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karanlığa karşı Antalyalılar buluşuyor

    TKP, 19 Haziran Cumartesi saat 17.30’da Antalya Sarısu Piknik Alanı’nda, “Karanlığı Yırtıp Atacağız” buluşması düzenleyeceğini duyurdu. TKP Antalya İl Sözcüsü Ece Demirbağ mitinge çağrıda bulunarak, “Antalya’daki tüm emekçileri mücadeleye omuz vermeye, 19 Haziran’da Sarısu’daki buluşmamıza çağırıyoruz” dedi.

    Antalyalıların 19 Haziran Cumartesi günü Mafyasız, Tarikatsız, Patronsuz Bir Düzen için Sarısu’da bir araya geleceğini vurgulayan Demirbağ, kentte hem güncel siyasete dair neler yaptıklarına ilişkin ayrıntılı bilgilendirme yapacaklarını ve bir de konser gerçekleştireceklerini duyurdu.

    Demirbağ şöyle konuştu: 

    “Ülkemizde kapitalizmin kirli ilişkilerinin daha da görünür olduğu bir süreç yaşanıyor ama emekçi halk izleyici konumuna hapsedilmeye çalışılıyor. Oysa biz biliyoruz ki tarikatsız, mafyasız, patronsuz bir düzeni yaratacak olan yegane güç, bu ülkenin emekçilerinin örgütlü gücüdür. İşte bunu haykırmak için, bu ülkenin aydınlık geleceğinin emekçilerin birlikte vereceği mücadelede olduğunu ortaya koymak için bir arada olacağız. Kirli siyaseti reddettiğimizi, sömürünün ve onun getirdiği mafya-cemaat-siyaset ilişkilerinin ortadan kalktığı bir düzeni kuracağımızı vurgulayacağız. Antalya’daki tüm emekçileri mücadeleye omuz vermeye, 19 Haziran’da Sarısu’daki buluşmamıza çağırıyoruz.”


    Özgür Cem BOYNUEĞRİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esnaf tam açılmayı bekliyor

Esnaf tam açılmayı bekliyor