Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber “DEVLETİN BAKANLIĞI SEÇİM OFİSİ Mİ OLDU?”

“DEVLETİN BAKANLIĞI SEÇİM OFİSİ Mİ OLDU?”

T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,  Hazine ve Maliye Bakanlığında AKP’li Mersin milletvekili adaylarını ve teşkilat üyelerini ağırlayarak seçim ofisi gibi kullanmasına sosyal medyadan tepki yağdı. Gazeteci ve yaza Murat Ağırel sosyal medya hesabından durumu eleştirerek “Orada yanan her lambanın parasını,içtiğiniz suyu,oturduğunuz koltuğun parasını tüm yurttaşlar ödüyor.” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“DEVLETİN BAKANLIĞI SEÇİM OFİSİ Mİ OLDU?”

T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin sosyal medya hesaplarından Bakanlığı seçim ofisi gibi kullanmasının üzerine tepki yağdı.

Bakan Nebati’nin bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

İşte o paylaşım:

“Bugün, istişare mekanizmasının sürekli işlediği Partimizin, Mersin Milletvekili adayları, İl Başkanı ve Teşkilat Üyeleri ile bir araya gelerek önümüzdeki seçimlere ilişkin çalışmalarımızı değerlendirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın liderliği ve milletimizin teveccühü ile Mersin için mesai kavramı gözetmeksizin var gücümüzle çalışacağız.”

Bu paylaşımın üzerine gazeteci yazar Murat Ağırel, Bakan Nebati’yi etiketleyerek şu paylaşımı yaptı: “Devletin Bakanlığı sizin seçim ofisiniz ve partinizin il teşkilatı mı oldu Sayın Bakan!Orada yanan her lambanın parasını,içtiğiniz suyu,oturduğunuz koltuğun parasını tüm yurttaşlar ödüyor.”

CENGİZ SAVAŞERİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osmaniyeli esnaf destek bekliyor

Osmaniyeli esnaf destek bekliyor