Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Antalya sandığı bekliyor

Antalya sandığı bekliyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı grup toplantısında genel seçimin 14 Mayıs’ta yapılacağı sinyalini verdi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya’nın Mayıs ayına hazır olduğunu belirterek, “Antalya’da açık ara birinci partiyiz. Sahadaki çalışmalardan, yaptığımız değerlendirmelerden bunu hissediyoruz” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya sandığı bekliyor

Seçime uzun zamandır hazır olduklarını belirten CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz,  “Ülkenin sorunlarının bir an önce çözülmesi için sandığın gelmesini talep ettik. Erken seçim isterken sadece seçim için değil, ülkenin darboğazdan çıkması için erken seçim talep ettik. Seçimin 14 Mayıs, 24 Haziran veya 30 Nisan olması bizim için önemli değil. Bizim için önemli olan bir an önce seçimin yapılarak, ülkeyi içinde bulunduğu ortamdan çıkarmak. Türkiye’nin, karanlıktan buhrandan, krizden bir an önce çıkarılmasını istiyoruz. Genel başkanlarımız da belirttiği gibi 6 nisandan önce yapılacak olan bir seçime destek verileceğini 6 Nisan’dan sonra yapılacak olan seçime de destek vermeyeceklerini belirtmişlerdi.  Ayın 26’sında ki liderler toplantısında seçim bildirgesi, rol haritası ve çözüm önerilerimiz net sonuca ulaşacak. Ve 30 Ocak’ta da bütün Türkiye’ye ortak bir basın açıklaması ile duyurulacak” diye konuştu.

86405719_620x410

“AÇIK ARA BİRİNCİ PARTİYİZ”

“Bütün çalışma ve hazırlıklarımız tamam” diyen CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, “ Biz bu sistemde sistem değişikliği talep eden, bütün kesimlerle birlikte hareket edeceğimiz 6’lı masanın almış olduğu kararları ortak siyasi dille sahada vatandaşa anlatacağız. Seçim güvenliği gibi tüm konuların çalışmaları detaylandırılıyor bizlerde Antalya’da bunu uygulamaya geçireceğiz. Antalya’da açık ara birinci partiyiz. Sahadaki çalışmalardan, yaptığımız değerlendirmelerden bunu hissediyoruz. Tabii ki bütün 6’lı masanın ortakları da çalışmalarına devam edecektir. Onlarda ciddi bir performansla çalışıyorlar. Türkiye, demokrasiden yana olanlara, baskıcı bir rejimden yana olanlar arasında bir seçim yaşayacak. Antalya, mayıs ayına da, nisana da hazır” ifadelerini kullandı.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Orta gelir gurubu aldatılıyor”

“Orta gelir gurubu aldatılıyor”