Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Almanya'nın İkinci Büyük Polis Sendikasının Lideri: Göç Sorunu Bir Suç Sorunudur

Almanya'nın İkinci Büyük Polis Sendikasının Lideri: Göç Sorunu Bir Suç Sorunudur

Solingen'deki bıçaklı saldırı, Almanya'daki göç tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Almanya'nın ikinci büyük polis sendikası olan Alman Polis Sendikası (DPoIG) Başkanı Manuel Ostermann, göç sorununu bir "suç sorunu" olarak nitelendirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Almanya'nın İkinci Büyük Polis Sendikasının Lideri: Göç Sorunu Bir Suç Sorunudur
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Solingen'deki bıçaklı saldırı, Almanya'daki göç tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Almanya'nın ikinci büyük polis sendikası olan Alman Polis Sendikası (DPoIG) Başkanı Manuel Ostermann, göç sorununu bir "suç sorunu" olarak nitelendirdi. Ostermann, İslam'ı ülke güvenliği açısından en büyük tehdit olarak tanımladı.

'Almanya Artık Güvenli Bir Ülke Değil'

Ostermann, Almanya'nın güvenliğini sorgulayarak, "Almanya artık güvenli bir ülke değil," dedi. Bıçaklı suçlarla ilgili büyük bir sorunun var olduğunu belirten Ostermann, göç krizinin öncelikle bir suç krizi olduğunu vurguladı. Ostermann, İslamcıların ülke güvenliği açısından en büyük tehlike oluşturduğunu belirterek, bu gerçeğin artık görmezden gelinemez olduğunu ifade etti. "Gerçekliğin farkına varma ve güvenlik politikası çılgınlığına karşı anayasal mücadelede net tedbirler alma zamanıdır," dedi.

“Tehdit seviyesi artarken bütçe kaynaklarının kesilmesi anlaşılmaz bir durum”

Alman Polis Sendikası, yaklaşık 100 bin üyesiyle Almanya'nın en büyük ikinci polis sendikasıdır. Ostermann, kendisiyle yapılan röportajda, siyasetçilerin bu tür saldırıların ardından genellikle boş laflar ettiğini belirtti. Solingen'deki saldırının da bu tür söylemlerden farklı olmadığını ifade etti. "Tehdit seviyesi artarken polise ayrılan bütçe kaynaklarının kesilmesi anlaşılmaz bir durum," diyerek mevcut durumu eleştirdi.

Göç Politikası ve Sınır Dışı Gözaltı Merkezleri

Hükûmetin göç politikasının başarısız olduğunu savunan Ostermann, sınır dışı gözaltı merkezlerinin eksikliğini "bürokratik çılgınlık ve politikacıların eylem eksikliğine" bağladı. Ostermann, bu eksikliklerin göç sorununu daha da karmaşık hale getirdiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'da Transfer Harekatı Başladı! Derrick Köhn O Takıma Kiralandı

Galatasaray'da Transfer Harekatı Başladı! Derrick Köhn O Takıma Kiralandı