Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Kadınlar “Dina için adalet” dedi

Kadınlar “Dina için adalet” dedi

Filyos Çayı'nda 26 Mart'ta ölü bulunan Gabonlu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga ölümüyle bağlantılı olan kişiler serbest bırakılmasının üzerine tepkiler çığ gibi büyüyor. Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadınlar “Dina için adalet” dedi

Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın Filyos Çayı’nda 26 Mart günü cansız bedeni bulundu. Dinabongho’nun bir otomobille ormana götürüldüğü ihtimali üzerinde duran ekipler, kentteki kameraları inceledi. Genç kızın yalın ayak sokakta koşarken görüntüleri ise bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Dinabongho’nun kıyafetleri ve telefonu kriminal incelemeye alındı. Pazartesi gününden beri Dinabongho’nun ölümüyle ilgili bağlantısı olduğu düşünülen 3’ü yabancı, 8 kişi, farklı zamanlarda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 kişiden 5’i savcılık ifadesinin ardından, 3’ü ise Sulh Ceza Mahkemesi’nden adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ‘Dina için adalet’dedi.Yapılan paylaşımda “18 yaşındaki Gabonlu öğrenci Dina Ibouanga’nın cesedi Karabük Filyos çayında bulundu. Gece yarısı çıplak ayakla koşarken görüntüsü var. Dosyaya gizlilik geldi, iki gazeteci 'gizliliği ihlal'den polise ifade verdi.Dina'yı kim öldürdü? #Dinaiçinadalet” denildi. 

a1a57cbd-83b7-413f-bdd4-6327539627bf
DAVUT KUNDUROĞLU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de tek: Doğadan 25 yılda toplandı

Türkiye'de tek: Doğadan 25 yılda toplandı