Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Yarım Elma’nın Yonca ve Gonca’sı Yıllar Sonra Buluştu

Yarım Elma’nın Yonca ve Gonca’sı Yıllar Sonra Buluştu

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden biri olan ‘Yarım Elma’, izleyicilerin hafızalarında derin izler bıraktı. 2002 yılında yayın hayatına başlayan ve toplamda 55 bölüm süren dizi, ikiz kardeşlerin sıcak hikayesini anlatıyordu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yarım Elma’nın Yonca ve Gonca’sı Yıllar Sonra Buluştu
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden biri olan ‘Yarım Elma’, izleyicilerin hafızalarında derin izler bıraktı. 2002 yılında yayın hayatına başlayan ve toplamda 55 bölüm süren dizi, ikiz kardeşlerin sıcak hikayesini anlatıyordu. Dizinin başrollerinde Janset Paçal ve Günay Karaoğaçoğlu yer alıyordu.

Yıllar Sonra Bir Araya Geldiler

Yıllar sonra Janset Paçal ve Günay Karaoğaçoğlu, dostluklarını sürdürüyorlar. Janset, dizideki kardeşi Günay’ın doğum gününde onu yalnız bırakmadı ve bu özel günü sosyal medya hesabından paylaştı.

Doğum Günü Mesajı

Janset, Günay’ın doğum günü fotoğraflarını şu notla paylaştı: “O benim hem canım hem gardaşım. İyi ki doğmuş da yollarımız ve kalplerimiz birleşmiş. Seni çok seviyorum canım gardaşım. Nice güzel yaşlara.”

Bu buluşma, 'Yarım Elma’nın Yonca ve Gonca’sının yıllar sonra bir araya gelmesi, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Bu nostaljik anı, izleyicilerin ‘Yarım Elma’ dizisini yeniden hatırlamasına ve o günlere geri dönmesine neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da kamyonet ile otomobil çarpıştı

Isparta'da kamyonet ile otomobil çarpıştı