Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Yargı 65. bölüm izle tek parça! Yargı son bölüm full izle!

Yargı 65. bölüm izle tek parça! Yargı son bölüm full izle!

Kanal D de ekranlara gelen Yargı 65. bölüm izle tek parça... Kanal D Yargı son bölüm full izle... Yargı 65. bölüm izle tek parça! Yargı son bölüm full izle!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yargı 65. bölüm izle tek parça! Yargı son bölüm full izle!

Yargı dizisinin 65. bölümünde neler oldu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, 65. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu bölümünde, Ceylin ve Ilgaz arasındaki gerilim devam ederken, Nil’in sırları ortaya çıkmaya başlar. İşte Yargı dizisinin 65. bölümünün özeti ve izleme linkleri…

Yargı dizisinin 65. bölümünde; Ceylin, Nil’i ifadesini almak için emniyete getirir. Ancak Nil’in Ilgaz’la ilgili söyledikleri, hem Ilgaz’ı hem de Ceylin’i şoke eder. Nil, Ilgaz’ın karısı olduğunu ve onunla birlikte yaşadığını iddia eder. Bu durum, Ilgaz ve Ceylin’in arasındaki mesafeyi daha da artırır.

Ilgaz, Nil’in yalan söylediğini kanıtlamak için delil aramaya başlar. Bu sırada Yekta da Nil’in peşindedir. Yekta, Nil’in kendisinden sakladığı birçok sır olduğunu fark eder ve onu takip eder. Nil’in gittiği yer ise Ilgaz ve Ceylin’i de ilgilendiren bir yerdir.

Ilgaz ve Ceylin, Nil’in gizemini çözmek için birlikte hareket etmeye karar verirler. Bu sayede aralarındaki buzlar da erimeye başlar. Ancak onları bekleyen gerçek, hiç ummadıkları kadar farklı ve uzaktır.

Yargı dizisinin 65. bölümüne [buradan] full olarak izleyebilirsiniz. Dizinin yeni bölümleri her hafta Kanal D’de yayınlanmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay’da depremzedelerden sel isyanı! Kalıcı konut istiyoruz

Hatay’da depremzedelerden sel isyanı! Kalıcı konut istiyoruz