Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Ünlü Oyuncu Zafer Algöz'den Acı Haber!

Ünlü Oyuncu Zafer Algöz'den Acı Haber!

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, son günlerde yaşadığı iki büyük acıyla gündeme geldi. Algöz’ün annesi Güner Algöz, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Oyuncu Zafer Algöz'den Acı Haber!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, son günlerde yaşadığı iki büyük acıyla gündeme geldi. Algöz’ün annesi Güner Algöz, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bu acı haberin ardından Zafer Algöz, bir kez daha yıkıldı ve babası Cevdet Algöz’ün de vefat ettiğini duyurdu.

65 Yıllık Aşıklar Cennette Buluştular

Zafer Algöz, babasının vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Algöz, paylaşımında “65 yıllık aşıklar cennette buluştular” ifadelerini kullandı ve babasının cenaze töreni hakkında bilgi verdi.

Cenaze Töreni Detayları

Zafer Algöz, babası Cevdet Algöz’ün cenaze töreninin 4 Nisan Perşembe günü öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca Camii’nden kaldırılacağını belirtti. Cenaze töreninin ardından Cevdet Algöz’ün Geriş Kabristanı’nda defnedileceğini söyledi.

Algöz, sevenlerine başsağlığı diledi ve “Rabbim mekanını cennet eylesin” diyerek paylaşımını sonlandırdı. Bu süreçte Zafer Algöz’e başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK açıkladı: Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı

TÜİK açıkladı: Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı