Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Ünlü Müzisyenin Çocuk Sahibi Olması Yasaklandı! 500 Çocuğu Var

Ünlü Müzisyenin Çocuk Sahibi Olması Yasaklandı! 500 Çocuğu Var

Hollandalı müzisyen Jacob Meijer, 2007 yılından bu yana sperm bankalarına bağışta bulunuyor ve bu sayede 500’den fazla çocuğun biyolojik babası olduğu düşünülüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Müzisyenin Çocuk Sahibi Olması Yasaklandı! 500 Çocuğu Var

Hollandalı müzisyen Jacob Meijer, 2007 yılından bu yana sperm bankalarına bağışta bulunuyor ve bu sayede 500’den fazla çocuğun biyolojik babası olduğu düşünülüyor. Hollanda hükümeti tarafından Meijer’in çocuk sahibi olması yasaklandı.

Jacob Meijer ve Çocukları

Jonathan Jacob Meijer’in çocukları dünyanın dört bir yanında yaşıyor. Yaklaşık 375’i Hollanda’da, 80’i Almanya’da, 35’i Belçika’da, dört tanesi Arjantin’de ve ikisi Avustralya’da yaşıyor. Meijer, 42 yaşında 11 klinikte ve Cryos sperm bankasına sperm donörü olarak kaydoldu. Ayrıca, çocuk sahibi olmak isteyen ancak çocuk sahibi olamayan kadınlar ve çiftler için Facebook gruplarına katıldı.

Yasal Durum

Hollanda’da bir kişinin 25’ten fazla sayıda çocuk sahibi olması yasa dışıdır. Ayrıca, sperm donörlerinin en fazla 12 kadını hamile bırakmasına izin verilir. Ancak, Meijer’in sayıları 500 ila 600 arasında değişen yüzlerce çocuğun biyolojik babası olduğu düşünülüyor.

162554801 Ocuk Sahibi Olmasi Devlet Tarafindan Yasakland

Yasak 

Jacob Meijer, sperm bankalarına yanlış beyanda bulunduğu gerekçesiyle dava edildi. En az 550 kişinin biyolojik babası olduğu düşünülen Meijer’in çocuk sahibi olması devlet tarafından yasaklandı. Eğer Meijer, çeşitli kuruluşlara sperm bağışlamaya devam ederse, yüklü bir para cezası ile karşı karşıya kalacak. Ancak, Avrupa basınında çıkan bazı haberlere göre Meijer, sosyal medya üzerinden “çocuk sahibi olmak isteyen kadınlara yardımcı olmayı” sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar'da Öğrencilere Modern ve Ekonomik Barınma İmkanı Sunuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar'da Öğrencilere Modern ve Ekonomik Barınma İmkanı Sunuyor