Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Survivor’da Sahra Işık Diskalifiye Mi Oldu? Nagihan ve Sahra Arasındaki Gerilim!

Survivor’da Sahra Işık Diskalifiye Mi Oldu? Nagihan ve Sahra Arasındaki Gerilim!

Survivor All Star’da yaşanan olaylar, izleyicilerin kafasında “Sahra Işık diskalifiye mi oldu?” sorusunu oluşturdu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor’da Sahra Işık Diskalifiye Mi Oldu? Nagihan ve Sahra Arasındaki Gerilim!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Survivor All Star’da yaşanan olaylar, izleyicilerin kafasında “Sahra Işık diskalifiye mi oldu?” sorusunu oluşturdu. Nagihan Karadere ve Sahra Işık arasında başlayan gerilim, özel hayatlarına dair atışmalara dönüştü ve bu durum, oyun alanında büyük bir kavgaya yol açtı.

Sahra Işık Diskalifiye Mi Oldu?

Survivor’da Nagihan Karadere ve Sahra Işık arasında yaşanan tartışma, gündem oldu. Oyun alanında başlayan kavga büyüdü ve görüntüler ekrana verilmedi. Acun Ilıcalı, konseyde Sahra Işık’ın olmadığını belirtti ve “Diskalifiye mi oldu?” sorularını beraberinde getirdi.

Özel Hayat Tartışması

Özel hayatları yüzünden birbirlerine sert ifadeler kullanan Nagihan ve Sahra, kavga etti ve oyunu terk etti. Acun Ilıcalı, konseyde sert ifadeler kullandı.

“Benim Kırmızı Çizgimdi…”

Ilıcalı, “Maalesef oyun alanında istemediğimiz şeyler yaşandı. Konu Nagihan ve Sahra arasındaydı. Özel hayat konusunda çok ciddi sözler olduğunda biz bu görüntüleri yayımlamak istemedik. Prodüksiyon olarak çok üzüldük” dedi.

Nagihan ise konuya dair şu sözleri kullandı: “Acun Bey siz sadece burada olanları duydunuz. Dışarıda olanların hiçbirini bilmiyorsunuz. Biz hiçbir zaman özel hayatımızı buraya taşımadık. Sahra ile benim geçmişte yaşadığımız olaylar vardı. Ta ki ben en son erkeklerin dokunulmazlık oyununda, bana bir yakıştırmada bulundu. Ertesi gün gittim ve sordum. Söylediğini duydum. O kapıyı araladı. Kendileri yapınca çok normal biz karşılık verince mi anormal oluyoruz? Benim kırmızı çizgimdi, ben buraya yarışmaya geldim. Ama bu arkadaş hiç ne laftan anlıyor ne sözden anlıyor. Ben yapmam gerekeni yapmak zorunda kaldım. Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar? Böyle olursa da Nagihan normal olamaz zaten.”

“Sen Bir Susacaksın”

Nagihan’a karşılık Acun Ilıcalı, “Şu anlattıkların benim gördüğüm olayların karşılığı olamaz. Senin yaşadığın sinir problemi, gerginlik, buhran saygı duyarım. Ama sen şunu mu istiyorsun; kötü sözü rahat söylemek mi istiyorsun? Bu konuda uzlaşma şansımız yok. Çirkin tavırları meşrulaştırmaya çalışıyorsun. Sen bir susacaksın beni dinleyeceksin. Hiçbir kimsenin kimseye hakaret etme şansı yok. Bunu kabul edemem” dedi.

Nagihan Diskalifiye Mi Oldu?

“Öncelikle benim amacım yarışmacılarımızın asla yarışmayı terk etmemeleri bizim de çıkarmamamız. Ama şöyle bir konu var bunları yaşayan mavi takım benim için çok değerli. Kırmızı takımın tamamı da benim için çok değerli. Bir yarışmacı benim için ne kadar değerli olursa olsun, bir başka yarışmacıya bu derece sayması doğru değil” diyen Acun Ilıcalı kararını da açıkladı. Nagihan’a iki ödülden men kararı verildi. Ilıcalı kararı açıkladıktan sonra “Sana söyleyeceklerimi kendi kafanda değerlendir, cinnet geçiren birini görmek istemiyorum ben” dedi.

Sahra Işık Diskalifiye Mi Oldu?

Nagihan, "Kimseden korkmuyorum, gerekirse giderim” diyerek rest çekti. Sahra Işık’ın diskalifiye edilip edilmediği ise henüz belli değil.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayern Münih Transferi Resmen Açıkladı!

Bayern Münih Transferi Resmen Açıkladı!