Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Sinema Oyuncusu Tolga Savacı’nın Vasiyeti Açıklandı

Sinema Oyuncusu Tolga Savacı’nın Vasiyeti Açıklandı

Ünlü sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Savacı’nın eşi Nermin Bezmen, bu acı haberi Instagram üzerinden duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sinema Oyuncusu Tolga Savacı’nın Vasiyeti Açıklandı

Ünlü sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Savacı’nın eşi Nermin Bezmen, bu acı haberi Instagram üzerinden duyurdu. Bezmen, “Yüreğim kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna.” ifadelerini kullandı.

Savacı’nın Vasiyeti

Nermin Bezmen, eşinin vasiyeti üzerine Savacı’nın ABD’de defnedileceğini açıkladı. Savacı, cumartesi günü New Jersey eyaletinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Tolga Savacı Kimdir?

İstanbul’da 6 Mayıs 1963’te dünyaya gelen Tolga Savacı, Fransız Koleji’nden mezun oldu ve 1983’te mankenlik eğitimi almak için İtalya’ya gitti. Bir süre motosiklet yarışçılığı da yapan Savacı, 1985’te Banu Alkan ile başrol oynadığı “Arzu” filmiyle sinemaya adım attı. Aynı yıl Hülya Avşar ile “Tapılacak Kadın” ve “Sekreter” filmlerinde oynayan Savacı, sonraki yıllarda da çeşitli televizyon ve sinema filmlerinde rol aldı. Yazar Nermin Bezmen ile 2015’te evlenen Savacı, eşiyle birlikte ABD’nin New Jersey eyaletinde yaşamaya başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da Tarım Alanına Yapılan Dolguya 411 Bin 127 TL İdari Para Cezası

Bodrum'da Tarım Alanına Yapılan Dolguya 411 Bin 127 TL İdari Para Cezası