Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Sihirli Annem'in Yıldızı Uy*şturucu Kullandığını İtiraf Etti!

Sihirli Annem'in Yıldızı Uy*şturucu Kullandığını İtiraf Etti!

‘Sihirli Annem’ dizisindeki Tuğçe karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser’in iddialarına Instagram’dan yanıt verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sihirli Annem'in Yıldızı Uy*şturucu Kullandığını İtiraf Etti!
KAYNAK: Haber Merkezi

‘Sihirli Annem’ dizisindeki Tuğçe karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser’in iddialarına Instagram’dan yanıt verdi. Ersubaşı, “Bir dönem uy*şturucuya düştüm. Parayı kumarda, uy*şturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser’in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı” dedi.

Velayet Savaşı Başladı

2016 yılında Mustafa Can Keser ile evlenen ve Zehra ile Zeynep adında iki kızı olan Ersubaşı, 2020’de olaylı bir şekilde boşandı. ‘İhanet’ ve ‘şiddet’ iddiaları sonrası yollarını ayıran çift, Keser’in ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açmasıyla yeniden karşı karşıya geldi.

“Velayeti Almak İstiyorum”

Keser, eline ulaşan görüntülerin ardından mahkemeye başvurdu ve “Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum” dedi. Keser, çocuklarının annesinin uy*şturucu kullandığını iddia ederek çocukların velayetini aldı.

“Ben Uy*şturucuya Düştüm”

Mahkeme kararıyla çocuklarını eski eşine kaptıran ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı. Ağlayarak uy*şturucu kullandığını itiraf eden Ersubaşı, “Bir dönem uy*şturucuya düştüm. Parayı kumarda, uy*şturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser’in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı” ifadelerini kullandı. Bu durum, Ersubaşı’nın hayranları arasında büyük bir şok etkisi yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Galatasaray derbisinde gol krallığı yarışı

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde gol krallığı yarışı