Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Sahte Tan Taşçı ortalığı karıştırdı!

Sahte Tan Taşçı ortalığı karıştırdı!

Bir dolandırıcı, kendisini Tan Taşçı olarak tanıtarak ünlü isimlerin cep telefonu numaralarına ulaştı. Dolandırıcının, bazı ünlü isimleri tuzağına düşürdüğü öne sürüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sahte Tan Taşçı ortalığı karıştırdı!

Posta gazetesinden Kaan Ölker'in haberine göre; bir dolandırıcı, önce Gökhan Tepe'yi arayarak İrem Derici'nin telefon numarasını istedi. Ardından İrem Derici'ye mesaj atarak düet yapmak istediğini ve şarkı vermek istediğini söyledi. Dolandırıcı daha sonra menajeri Sedef Arım'ı arayarak Ebru Gündeş'le görüşmek istediğini belirtti. Dolandırıcının bu yöntemle ünlü isimleri tuzağına düşürmeye çalıştığı öne sürüldü.

Bazı ünlü isimler, dolandırıcının taktiğine düşmemek için menajerleri aracılığıyla Tan Taşçı'nın ekibine ulaştı. Ancak gerçek Tan Taşçı'nın kimseyi aramadığı ve dolandırıcının numarasını kullandığı belirtildi. Dolandırıcının, WhatsApp profil fotoğrafı olarak Tan Taşçı ile aynı kareyi seçmesi dikkat çekti. Bunun üzerine Tan Taşçı, sosyal medya hesabından takipçilerini uyararak sahte Tan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.(HABER MERKEZİ)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ebru Şallı'dan şok karar!

Ebru Şallı'dan şok karar!