Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki velayet davası sonuçlandı! Nafaka verecek

Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki velayet davası sonuçlandı! Nafaka verecek

Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasındaki uzun süredir devam eden velayet ve nafaka davası karar bağlandı. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki velayet davası sonuçlandı! Nafaka verecek
KAYNAK: Haber Merkezi

Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasındaki uzun süredir devam eden velayet ve nafaka davasında yeni bir gelişme yaşandı. Uğur ve Muhtar arasındaki davada mahkeme, Deniz Uğur'un oğlu Poyraz için Reha Muhtar'a nafaka ödemesine karar verdi.

Velayetler Paylaşıldı

Oyuncu Deniz Uğur ve gazeteci Reha Muhtar 2010 yılında evliliklerini sonlandırmıştı. Ünlü çift, bu evlilikten olan ikiz çocukları Mina Deniz ve Poyraz Deniz'in velayeti için mahkemeye başvurmuştu. Deniz Uğur, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla eski eşine karşı velayet davası açtı. Mahkeme, Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, Poyraz'ın velayetini ise Reha Muhtar'a verdi.

Muhtar Nafaka İstemişti

Uğur ve Muhtar arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı. Reha Muhtar, 15 yaşındaki oğlu Poyraz için Deniz Uğur'a karşı iştirak nafakası davası açmıştı.

Mahkeme Kararını Verdi

İstanbul Aile Mahkemesi tarafların savunmalarını dinledikten sonra kararını açıkladı. Mahkeme, Deniz Uğur'un oğlu Poyraz için Reha Muhtar'a aylık 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine karar verdi.

Reha Muhtar'dan Tamer Karadağlı'ya Ağır Sözler 

Öte yandan dava sürecinde de sürtüşme yaşadığı ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'ya yönelik ağır sözler sarfeden Reha Muhtar, X hesabından, eski bir gönderiyi paylaştı ve '2 Masum Çocuğa Mina’yla Poyraz’a Bunca Pislik Yapan İflah Olmaz Tamer. Allah Katında Bu KARMA Senin Peşini Bırakmaz!' notunu yazdı.

Screenshot 2024 06 06 At 14 31 40 (1) Reha Muhtar (@Reha Muhtar) X

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bıçak kemiğe dayandı: Emekçi de emekli de isyanda!

Bıçak kemiğe dayandı: Emekçi de emekli de isyanda!