Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Nurgül Yeşilçay Süper Minisiyle Sosyal Medyayı Salladı

Nurgül Yeşilçay Süper Minisiyle Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak mini elbisesiyle verdiği pozla adeta göz kamaştırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nurgül Yeşilçay Süper Minisiyle Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak mini elbisesiyle verdiği pozla adeta göz kamaştırdı. Sosyal medyanın en aktif isimleri arasında başı çeken Yeşilçay, her anını eğlenceli bir şekilde yayınlıyor. Son zamanlarda ise bir hayli kilo verdiğini gözler önüne serdi.

Kusursuz Forma Giren Yeşilçay
Kusursuz bir şekilde forma giren Yeşilçay, evinde yaptığı mini elbiseli paylaşım ile de bunu kanıtladı. “Ev halim” notunu düştüğü paylaşım, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Veda Mektubu Dizisindeki Rolü
Son olarak, Veda Mektubu dizisinde Alanur karakterine hayat veren Yeşilçay, fazla kilolarından kısa sürede kurtulduğunu gösterdi. Süper mini fıstık yeşili elbisesi ile verdiği pozlar, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Yeşilçay, güzel oyuncunun paylaşımına ‘Ben artık evde böyle takılacağım iyi günler’ notunu da ekledi. Bu paylaşımla birlikte Yeşilçay’ın hayranları, oyuncunun neşeli ve enerjik hali karşısında adeta büyülendi.

65410bf08400c687__w1200xh1832

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İSİG Alanya'daki iş cinayetini duyurdu

İSİG Alanya'daki iş cinayetini duyurdu