Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Nuray Sayari Kimdir? Nuray Sayari Burç Yorumları Tutuyor Mu?

Nuray Sayari Kimdir? Nuray Sayari Burç Yorumları Tutuyor Mu?

Astroloji Dünyasının Parlayan Yıldızı Nuray Sayarı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? İşte detaylar

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nuray Sayari Kimdir? Nuray Sayari Burç Yorumları Tutuyor Mu?
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Nuray Sayarı Kimdir?

Astrolog Nuray Sayarı, 31 Ocak 1971 tarihinde İstanbul’da doğdu ve ailesinin en büyük kız çocuğu olarak büyüdü. Annesi Kahireli olan Sayarı, henüz 40 günlükken zatürre ve havale geçirerek hayata tutunma mücadelesi verdi.

Eğitim Hayatı ve Kariyer Başlangıcı

Sayarı, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Zorlu ve fakir bir çocukluk geçiren Sayarı, astroloji eğitimi için Kahire’ye gitti. Daha sonra Hindistan’a giderek çeşitli teknikler öğrendi. 1991 yılında astroloji alanında çalışmaya başlayan Sayarı’nın anneannesi de eski bir astrologdu.

Astroloji ve Tarot Bilimi

Sayarı, astroloji ve tarot bilimi ile günlük ve aylık burç yorumları yapmaktadır. Kendi hayatındaki başarıları pozitif düşünce gücüne bağlayan Sayarı, astrolojinin bilimsel, felsefi ve sezgisel boyutlarını inceleyerek, kişinin kendisini ve diğer insanları anlamak için astrolojiyi psikolojik bir araç olarak nasıl kullanacağını açıklamaktadır.

Topluma Katkıları

Sayarı, 2015 yılında Manisa’nın Soma ilçesine 16 derslikli bir ilkokul yaptırarak topluma katkıda bulundu.

Kişisel Hayatı

Sayarı, 1989 yılında ismi açıklanmayan bir iş adamı ile evlendi. Bu evlilikten iki oğlu olan Sayarı, aynı zamanda bir dizi kitap yazmıştır.

Kitapları

Sayarı’nın yazdığı kitaplar arasında “Rastlantı Yoktur Neden Vardır”, “Parçalanan Ruhlar”, “Astroloji ve Burçlar 2012”, “Fedakarlık İçindeki Gücün Sırrını Keşfet”, “İçindeki Gücün Sırrını Keşfet”, “2013 Astroloji ve Burçlar”, “2013 Astroloji ve Burçlar Ajandası”, “2012 Astroloji ve Burçlar Ajandası”, “Aşk Kuantumu”, “Dilek Kartları”, “Beyaz Mucizeler”, “Astroloji & Burçlar 2015”, “2015 – Astroloji ve Burçlar Ajandası” ve “Astroloji Burçlar 2016” bulunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kısık Yanan Ocağa Dökün Alev Alev Olacak!

Kısık Yanan Ocağa Dökün Alev Alev Olacak!