Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin NİKAHTAN SİLİVRİ'YE MESAJ

NİKAHTAN SİLİVRİ'YE MESAJ

Gazeteci Semra Topçu ve Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Ankara'da düzenlenen bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Nikahın şahitliğini üstlenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, törende duygusal anlar yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
NİKAHTAN SİLİVRİ'YE MESAJ
KAYNAK: ANKA

Etkinliğe, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, çiftin gazeteci meslektaşları ve yakın aile dostları da mutlu günlerine eşlik etti.

Nikah töreninin en özel anlarından biri, çiftin nikahını kıyan Kemal Kılıçdaroğlu'nun duygusal konuşmasıydı. Kılıçdaroğlu, çiftin nikah defterini teslim ederken, "Bir Ombudsmanın önünde konuşmanın zorluğunu bilemiyorum. Hapiste olan gazetecilere de selam gönderelim" ifadelerini kullandı. Bu jest, etkinliğe katılan herkes tarafından takdirle karşılandı.

Gazeteci Semra Topçu ve Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici'nin mutluluğuna tanıklık eden bu özel gün, dostlukların ve dayanışmanın bir kez daha önemini vurguladı. Çiftin birlikte geçireceği ömür boyu mutluluklar dileriz.

d84ec3a6-1f25-420d-88a5-ffcc1dd10a64-w

d536b79a-e2e8-4453-a070-842688a2ba5a-w

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklilik mezarda emekliliğe evrildi

Emeklilik mezarda emekliliğe evrildi