Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Metin Uca Kimdir? Kaç yaşında vefat etti? Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi? Veda Töreni

Metin Uca Kimdir? Kaç yaşında vefat etti? Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi? Veda Töreni

Ünlü televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca’nın vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Uca, geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir kaza sonrasında hayatını kaybetti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Metin Uca Kimdir? Kaç yaşında vefat etti? Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi? Veda Töreni

İstanbul’da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda veda töreni düzenlendi. Törene birçok oyuncu ve sanatçının yanı sıra, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Kardeşinin Acısı

Uca’nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, törende duygusal bir konuşma yaptı. Kendisini yalnız bıraktığını ve hayatını nasıl devam ettireceğini bilmediğini belirtti.

Siyasetçilerin Sözleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Metin Uca’nın Türkiye meseleleriyle inanılmaz ilgili olduğunu belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, Uca’nın ayıltan, uyandıran, düşündüren ve hissettiren çok enteresan tespitleriyle hepimize ders veren, yön veren özel bir insan olduğunu söyledi.

Oyuncuların Duygusal Anları

Oyuncu Hamdi Alkan, son kez beraber olduklarını hiç aklına gelmediğini belirtti. Oyuncu Doğa Rutkay ise, Metin Uca’nın ailesinin biriciği olduğunu ve çok şaşkın ve üzgün olduğunu ifade etti.

Son Yolculuk

Metin Uca, 19 Kasım Pazar günü öğle namazını müteakip Ankara Kocatepe Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedilecek.

Ünlü televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca’nın vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Uca, geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir kaza sonrasında hayatını kaybetti.

Metin Uca’nın Hayatını Kaybettiği Kaza

Metin Uca, Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken fenalaştı ve kaza yaptı. Uca, kaza sonrasında Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ancak ne yazık ki, 62 yaşındaki Uca, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Metin Uca’nın Hastalığı Neydi?

Uca’nın kaza yapmasına neden olan rahatsızlığın boyun şah damarının tıkanıklığı olduğu belirlendi. Uca, bu durum nedeniyle hastanede acil ameliyata alındı. Ancak ne yazık ki, Uca ameliyat sonrasında hayatını kaybetti.

Metin Uca Nereli?

Metin Uca İstanbul'da doğdu.

Metin Uca Kaç Yaşında vefat etti?

13 Kasım 1961 doğumlu Metin Uca 62 Yaşında vefat etti.

Metin Uca Ne zaman vefat etti?

Metin uca 17 Kasım 2023'te vefat etti.

Metin Uca Kimdir?

13 Kasım 1961’de İstanbul’da doğan Metin Uca, sunucu, yazar ve seslendirme sanatçısı olarak tanındı. Uca, 17 Kasım 2023 tarihinde vefat etti. Uca, Anadolu Ajansı’nda muhabirlik yapmaya başladığı 1987 yılından itibaren TRT, Kanal D, Show TV, Atv ve Star TV gibi kuruluşlarda muhabirlik ve programcılık yaptı. Uca, ayrıca CHP içinde aktif siyasetle de uğraştı. 1999 yılından sonra “Günaydın Türkiye” adlı sabah haberleri programları ve 2002 yılında Star TV’de yayımlanmaya başlayan “Passaparola” adlı yarışmayla tanındı. Tek kişilik gösterilere de çıkan ve seslendirme çalışmaları yapan sanatçı, 2004 yılından bu yana bir kitap üzerinde çalışıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehter Takımı Fransa'yı titretti

Mehter Takımı Fransa'yı titretti