Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Meryem Uzerli'den New York pozları! Yaptırdığı estetikler olay oldu

Meryem Uzerli'den New York pozları! Yaptırdığı estetikler olay oldu

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, New York'tan paylaştığı pozlarla dikkat çekti. Ancak yüzündeki değişiklik takipçilerinden eleştiri aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meryem Uzerli'den New York pozları! Yaptırdığı estetikler olay oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Son zamanlarda Almanya'da bulunan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, sıkça estetik operasyonlarıyla gündeme gelmekte. Son Amerika ziyareti sırasında New York'ta çekilen pozlarını Instagram hesabında paylaşan Uzerli, özellikle çene ve yanak dolgusu iddialarıyla konuşuluyor. Ancak, estetik müdahalelerinin yanı sıra paylaştığı kıyafetle de takipçilerinden eleştiri alıyor.

Paylaşımında giydiği kıyafetle beğeni toplamayan ünlü oyuncu, aynı zamanda kızıyla olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Meryem Uzerli'nin kızı Lara Jemine ile birlikte çekilmiş fotoğrafı, sosyal medyada konuşulan konulardan biri haline geldi. Uzerli, Instagram hesabında sıkça kızlarıyla geçirdiği anları paylaşarak takipçileriyle etkileşimde bulunuyor. 40 yaşındaki oyuncunun 9 yaşındaki kızı Lara Jemine ile olan benzerliği ise hayranları tarafından sıkça dile getiriliyor.

Meryem Uzerli, Gecenin Kraliçesi, Cingöz Recai, Muhteşem Yüzyıl gibi popüler projelerde yer almanın yanı sıra sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanarak 7,5 milyon takipçiye ulaşmış durumda. Ancak, estetik operasyonları ve giyim tarzıyla ilgili alınan eleştirilere rağmen oyuncu, kızlarıyla geçirdiği özel anları paylaşarak takipçilerini güncel olaylardan haberdar etmeye devam ediyor.

JHKkz_1697704240_0551vCQ4v_1697704304_0382meryem_uzerlinin_new_york_pozlari_sosyal_medyada_olay_oldu_yaptirdigi_estetikler_1697704622_9729

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuruluş Osman tekrar bölümüyle rekor kırdı! Rakiplerini geride bırakıp zirveye oturdu

Kuruluş Osman tekrar bölümüyle rekor kırdı! Rakiplerini geride bırakıp zirveye oturdu