Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Malezya Kraliçesi Kuruluş Osman'ın çekim platosunu ziyaret etti!

Malezya Kraliçesi Kuruluş Osman'ın çekim platosunu ziyaret etti!

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah, Türk tarih dizileri Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın tutkulu bir hayranı. İstanbul'a gelerek Kuruluş Osman'ın çekim platosunu ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malezya Kraliçesi Kuruluş Osman'ın çekim platosunu ziyaret etti!

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi kazanmaya devam ediyor. Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah, uzun süredir takipçisi olduğu Türk dizileri Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın setini ziyaret etmek üzere Bozdağ Film Platoları'na konuk oldu.

Kraliçe Tunku Azizah, yapımcı Mehmet Bozdağ'ın rehberliğinde, dizinin çekildiği platoyu keşfetti. Atlı koreografi gösterilerine katılan Kraliçe, platodaki detayları yakından inceledi ve diziye olan ilgisiyle dikkat çekti.

Platodaki Hanlı Pazar'da alışveriş yapan Kraliçe, verdiği kısa demeçte uzun yıllardır Türk dizilerini takip ettiğini belirterek, Kuruluş Osman'ın tüm karakterlerini tanıdığını ve çok sevdiğini ifade etti.

Gezinin ardından Kraliçe, Mehmet Bozdağ ve başrol oyuncuları Burak Özçivit ile Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte keyifli bir yemekte bir araya geldi. Bu özel buluşma, Türk dizi sektörünün uluslararası alandaki etkileyici başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

lQTBn_1698744795_3302

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kartal Tibet yaşıyor mu? Kartal Tibet kaç yaşında öldü?  Kartal Tibet oynadığı filmler listesi?

Kartal Tibet yaşıyor mu? Kartal Tibet kaç yaşında öldü? Kartal Tibet oynadığı filmler listesi?