Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Lady Gaga’dan c*nsel hayatına dair itiraflar!

Lady Gaga’dan c*nsel hayatına dair itiraflar!

Dünyaca ünlü sanatçı Lady Gaga, c*nsel hayatı hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Gaga'nın itirafları ağızları açık bıraktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lady Gaga’dan c*nsel hayatına dair itiraflar!
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Dünyaca ünlü yıldız şarkıcı Lady Gaga, yaşadığı özel bir ilişki her şeyi değiştirene kadar “aslında c*nsellikten hiç zevk almadığını” itiraf etti.

"KESİNLİKÇE KORKUNÇ"

37 yaşındaki ABD’li şarkıcının 2011’de ortaya çıkarılan bir röportajda, o sırada henüz 24 yaşında olan Gaga'nın “partnerine güvenmekte özgür” hissedene kadar c*nsellikten zevk almadığını ortaya çıkardı. 17 yaşında bekaretini kaybettiğini ve bu deneyimin “kesinlikle korkunç” olduğunu açıklayan Gaga, “Hiç iyi değildi. İki yıl öncesine kadar c*nsellikten hiç zevk almadım” şeklinde konuştu.

lady-gaga_14.04.2020

"RUS RULETİ KADAR TEHLİKELİ"

Gaga “Her zaman bir erkekten test yapmasını ve koruma kullanmasını istedim. Aksi halde Rus Ruleti oynuyorsunuz demektir” ifadeleriyle endişelerini aktardı. Sonrasında eski nişanlısı müzisyen Luc Carl ile birlikte olmaktan zevk almaya başladığını açıkladı. Gaga bu ilişkisini de, “Güvenmekte özgür hissettiğim ve kendimi yeterince sevdiğim, düzgün bir tek eşli ilişkiydi. C*nsellik, savunmasızlığın nihai ifadesidir ve benim için bunun uygun bir ilişki olduğunu bilmek önemliydi, bu yüzden aşk kaynağı olarak c*nsellikti, başka bir şey değil” sözleriyle anlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'ta Berkay Vardar, FC Sheriff'e kiralandı

Beşiktaş'ta Berkay Vardar, FC Sheriff'e kiralandı