Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Jess Molho Defne Tanyeli’yi Konuk Etti! Duygusal Anlar Yaşandı

Jess Molho Defne Tanyeli’yi Konuk Etti! Duygusal Anlar Yaşandı

TV8 ekranlarında Demet Akalın ile birlikte ‘Gel Konuşalım’ programını sunan Jess Molho, bugün canlı yayında duygusal anlar yaşadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Jess Molho Defne Tanyeli’yi Konuk Etti! Duygusal Anlar Yaşandı
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

TV8 ekranlarında Demet Akalın ile birlikte ‘Gel Konuşalım’ programını sunan Jess Molho, bugün canlı yayında duygusal anlar yaşadı. Programa konuk olan Tanyeli’nin sağlık durumu hakkında konuşması, Jess Molho’nun gözlerini doldurdu ve canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Duygusal Anlar

Tanyeli’nin sağlık durumu hakkında konuşması sırasında Jess Molho’nun gözleri doldu ve daha fazla dayanamayarak, “Ben kötü dağıldım ya. Ben bir dakika falan kamera arkasına geçicem. Siz devam edin, hakikaten kötü dağıldım. Özür diliyorum. Normalde böyle şeyler yapmam” diyerek izleyicilerden müsaade istedi ve kısa bir süreliğine kamera arkasına geçti.

Özgürlük Hakkında Konuşma

Geçtiğimiz günlerde programda özgürlük hakkında konuşan Jess Molho’ya bir izleyicinin sosyal medyadan “Sen karını kızını da böyle dolaştırsana” demesi üzerine, Molho’nun verdiği yanıt dikkat çekmişti.

Kanserle Mücadele

‘Gel Konuşalım’ programının bugünkü konuğu kanser tedavisi gören Tanyeli oldu. Tanyeli’nin sağlık durumu hakkında verdiği bilgiler, Jess Molho’nun ve izleyicilerin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Bu olay, hem Jess Molho’nun duygusal yanını gösterdi, hem de Tanyeli’nin kanserle mücadelesine dikkat çekti. Bu tür programlar, hem toplumun farkındalığını artırıyor hem de insanların birbirleriyle empati kurmasını sağlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Instagram'dan iki yeni bomba özellik geldi

Instagram'dan iki yeni bomba özellik geldi