Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Güldür Güldür Show Ekibi Tepki Çeken Skeç İçin Özür Diledi

Güldür Güldür Show Ekibi Tepki Çeken Skeç İçin Özür Diledi

Show TV’nin popüler eğlence programı Güldür Güldür Show’da yayınlanan ve gazilere yönelik “Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz” ifadesinin yer aldığı skeç, sosyal medyada büyük tepki topladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Güldür Güldür Show Ekibi Tepki Çeken Skeç İçin Özür Diledi

Show TV’nin popüler eğlence programı Güldür Güldür Show’da yayınlanan ve gazilere yönelik “Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz” ifadesinin yer aldığı skeç, sosyal medyada büyük tepki topladı. Ekip, skecin anlamının bağlamından kopartıldığını ve asıl anlatılmak istenenin çarpıtıldığını belirtti.

RTÜK İncelemesi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Güldür Güldür Show hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu. Şahin, gazilere dil uzatanları kınadığını ve gazilik mertebesinin parayla kıyaslanmasının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Güldür Güldür Show Ekibinden Özür

Eleştirilerin ardından skeci yayından kaldıran Güldür Güldür Show ekibi, sosyal medya hesaplarından bir özür mesajı yayınladı. Ekip, skecin toplumsal ve kültürel değerleri hiçe sayan bir karakterin eleştirisini içerdiğini, ancak skecin anlamının ve bağlamının yanlış anlaşıldığını belirtti. Ekip, bu durumdan dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, kahraman gazilerden özür diledi.

Show TV’den Açıklama

Show TV yönetimi de söz konusu skecin yayınlanmaya uygun görülmediğini belirtti. Kanal yönetimi, skecin yayın ön izlemesi sonucunda program yapımcısı ile mutabık kalınarak Show TV ekranlarında yayınlanmadığını açıkladı. Kanal, durumu kamuoyunun bilgisine sundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eczacıbaşı Dynavit Karayolları'na set vermeden kazandı

Eczacıbaşı Dynavit Karayolları'na set vermeden kazandı