Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Genç Oyuncu Burak Dadak'tan sevenlerine kötü haber!

Genç Oyuncu Burak Dadak'tan sevenlerine kötü haber!

Burak Dadak’tan Hayranlarını Telaşlandıran Haber! Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Leyla Tanlar ile nişanlanan genç oyuncu Burak Dadak’tan hayranlarını telaşlandıran haber geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Genç Oyuncu Burak Dadak'tan sevenlerine kötü haber!
KAYNAK: Haber Merkezi

Burak Dadak’tan Hayranlarını Telaşlandıran Haber! Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Leyla Tanlar ile nişanlanan genç oyuncu Burak Dadak’tan hayranlarını telaşlandıran haber geldi. Dadak, geçtiğimiz akşam yer aldığı sahnesinde sakatlandı.

Dadak ve Tanlar Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı

Son olarak yer aldığı Güzel Günler adlı dizisiyle hayran kitlesini daha da büyüten genç oyuncu Burak Dadak geçtiğimiz aylarda kendisiyle aynı dizide yer alan meslektaşı Leyla Tanlar ile evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Sahnede Acılar İçinde Kıvrandı!

Şimdilerde Aydınlıkevler adlı tiyatro oyununda Demet Akbağ ile aynı sahneyi paylaşan genç oyuncunun sahnede sakatlandığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; dün akşam sahnelenen Aydınlıkevler oyununda bir kaza yaşandı. Genç oyuncu Burak Dadak’ın oyun sırasında sahnede terlik giyerken ayak parmağını yere çarptı. Acılar içinde kıvranan ve hastaneye kaldırılan genç oyuncunun ayak serçe parmağında çıkık olduğu tespit edildi.

Oyunun 2. Perdesi İleri Bir Tarihte Oynanacak

Oyuncunun özel bir hastanede tedavi altına alınmasının ardından yarım kalan oyunun 2.perdesinin ileri bir tarihte oynanacağı açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Biden Yönetimi Kongreyi Arkasında Bırakarak İsrail'e Tank Mermisi Satışını Onayladı

Biden Yönetimi Kongreyi Arkasında Bırakarak İsrail'e Tank Mermisi Satışını Onayladı