Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Fulya Öztürk'ten Fatih Portakal itirafı

Fulya Öztürk'ten Fatih Portakal itirafı

Televizyon muhabiri Fulya Öztürk, Psk. Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu Katarsis programına konuk olarak katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fulya Öztürk'ten Fatih Portakal itirafı

Televizyon muhabiri Fulya Öztürk, katıldığı Katarsis programında Fatih Portakal'a yönelik kişisel bir itirafta bulundu. Programda, Fulya ile Umudun Olsun programının yayınlandığı dönemde, cinsel içerikli bir film izlendiği iddiasıyla Fatih Portakal tarafından sert eleştirilere maruz kaldığını ifade etti. Fulya Öztürk, bu eleştirilere cevaben, "Sadece reyting amaçlı saçma sapan, suç içerikler. Böyle içeriklere izin verenlerde kabahat" şeklinde tepki gösteren Fatih Portakal'ı eleştirdi.

Fulya Öztürk, canlı yayında Portakal'a bağırarak, "Attığı manşete bak; 'Cinsel içerikli görüntü izletti.' Bak kardeş cuma günü programda rahatsızlık verdiysem, şahsım ekibim adına özür dilerim. Fakat bir videodan elde ettiğiniz ya bu çocuk. Orada iz var diyor. Ama öyle bir algı yapılıyor ki... 'Bu da oldu.' Türk televizyonlarında neler oldu ben sayayım mı?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Ancak Fulya Öztürk, aylar sonra bu olaydan pişmanlık duyduğunu ifade etti ve "Yanlıştı hep derin psikolojim normal değildi o videoyu izleyemiyorum ben ne kadar bu kadar bağırmışım. Çok bunalmış demek ki... Çok geride kalmışım, çok hassaslığa maruz kalmışım. Bağırmama ihtiyacı olan bir büyüğümdür gerek yoktu. Orada söylediğim sözlerin altına imzamı atarım ama o tarzım hatalıydı" şeklinde konuştu.

Fulya Öztürk, Katarsis programında Gökhan Çınar'ın konuğu olarak yer aldı ve Fatih Portakal'a olan kavgalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisinin psikolojik olarak zor bir dönem geçirdiğini ve o videoyu izleyemediğini belirtti. Bağırma tepkisinin de gereksiz olduğunu ve yanlış bir tarz olduğunu dile getirdi. Fulya Öztürk, olayın etkisinde kaldığını ifade etti.

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaşlı vatandaşları "kamu görevlisiyim" diye dolandıran şahıs yakalandı

Yaşlı vatandaşları "kamu görevlisiyim" diye dolandıran şahıs yakalandı