Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Emmy Ödüllü Oyuncu Hayatını Kaybetti

Emmy Ödüllü Oyuncu Hayatını Kaybetti

ABD’li aktör ve Emmy ödüllü oyuncu Andre Braugher, 61 yaşında hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emmy Ödüllü Oyuncu Hayatını Kaybetti
KAYNAK: Haber Merkezi

ABD’li aktör ve Emmy ödüllü oyuncu Andre Braugher, 61 yaşında hayatını kaybetti. Braugher, “Homicide: Life on the Street” ve “Brooklyn Nine-Nine” gibi popüler dizilerdeki rolleriyle tanınıyordu.

Andre Braugher ve Brooklyn Nine-Nine

Braugher, “Brooklyn Nine-Nine” dizisinde canlandırdığı Çavuş Raymond Holt karakteriyle hafızalara kazındı. Kariyeri boyunca 11 kez Emmy’ye aday gösterilen Braugher, bu rolüyle büyük beğeni topladı.

Andre Braugher’ın Vefatı

Ünlü oyuncu, ani bir rahatsızlık geçirdikten sonra yaşamını yitirdi. Braugher, Ami Brabson ile evliydi ve üç erkek çocuk babasıydı.

Taziye Mesajları

Braugher’ın vefatı üzerine, Terry Crews ve Kyra Sedgwick gibi ünlü isimler sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayınladılar. Braugher’ın ani vefatı, hem sektördeki meslektaşları hem de hayranları arasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

Andre Braugher Kimdir?

Andre Keith Braugher, 1 Temmuz 1962'de Chicago'da doğmuştur. 1984 yılında Stanford Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 1988 yılında ise Juilliard Okulu'nun Drama Bölümünden mezun olmuştur.Braugher, TV dizisi House'ta Dr. Darryl Nolan olarak tekrar eden bir role sahip olmuştur. Ayrıca, TNT dizisi "Man of a Certain Age" dizisinde rol almıştır. Bu dizideki rolü ile Primetime Emmy ödüllerinde iki kere En İyi Yardımcı Aktör adaylığı almıştır. Superman/Batman: Apocalypse animasyon filminde "Darkseid" isimli karakteri seslendirmiştir. 2006 yılından 2010 yılına kadar Olimpik Oyunları'nın girişini seslendirmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan HÜDAPAR lideriyle yerel seçimler hakkında konuştu

Erdoğan HÜDAPAR lideriyle yerel seçimler hakkında konuştu