Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Eda Ece'nin yıllar önce rol aldığı efsane dizi ortaya çıktı

Eda Ece'nin yıllar önce rol aldığı efsane dizi ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Eda Ece, yıllar önce rol aldığı efsane dizisi ortaya çıktı. Oyuncuyu görenler tanıyamadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eda Ece'nin yıllar önce rol aldığı efsane dizi ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Eda Ece, yakında anne olacak. Ekranlara bir süreliğine veda edeceğini açıklayan oyuncunun geçmişte hangi dizide oynadığını duyunca çok şaşırabilirsiniz. Son olarak Yasak Elma dizisinde Yıldız rolünü üstlenen güzel oyuncu Eda Ece, basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer ile geçen yaz dünya evine girmişti. Bebeğine kucak açmak için günleri sayan ünlü yıldız, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Her paylaşımıyla hayranlarının beğenisini kazanan Eda Ece’nin yıllar önce Evrim Akın, Tan Sağtürk ve Oya Aydoğan’ın başrollerini paylaştığı unutulmaz dizi Bez Bebek’te de yer aldığı ortaya çıktı. Eda Ece’nin siyah saçlı görüntüsünü görenler tanımakta zorlandı. Ünlü oyuncunun esmer hali sosyal medyada; ‘Tanıyamadım’, ‘Eda Ece olduğunu öğrenince şaşırdım’, ‘İyi ki sarışın olmuş’ gibi yorumlar aldı. Güzel oyuncu Eda Ece, küçüklüğünden beri birçok alanda eğitim almıştır ancak en çok tiyatro ile ilgilenmiştir. 2011 yılına kadar küçük rollerle dizilerde boy gösteriyordu.

Dizilerde ilk başrol tecrübesini, Pis Yedili adlı dizideki rolü ile yaşadı. Sonrasında Beni Böyle Sev ve İlişki Durumu: Karışık dizilerinde oynadı. En son ise, 2018-2023 yılları arasında FOX’ta yayınlanan Yasak Elma’da oynadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti’nin aday çıkarması Büyükşehirleri nasıl etkileyecek? Polimetre araştırdı

İYİ Parti’nin aday çıkarması Büyükşehirleri nasıl etkileyecek? Polimetre araştırdı