Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Ebru Yaşar, Diyarbakır Konserinde İzleyici Rekoru Kırdı

Ebru Yaşar, Diyarbakır Konserinde İzleyici Rekoru Kırdı

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar Diyarbakır'da gerçekleştirdiği konserle izleyici rekoru kırdı. Yaklaşık 200 bin kişi Yaşar'ın performansına hep bir ağızdan eşlik etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ebru Yaşar, Diyarbakır Konserinde İzleyici Rekoru Kırdı
KAYNAK: İHA

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Diyarbakır'da gerçekleştirdiği konserle izleyici rekoru kırdı. Yaklaşık 200 bin kişi, Yaşar'ın performansına hep bir ağızdan eşlik etti.

Diyarbakır'da Unutulmaz Bir Gece

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, dün akşam Diyarbakır'da düzenlenen konserde sahne aldı. Nevruz Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, ünlü sanatçı sahne performansı ve zarafetiyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Konsere yalnızca Diyarbakır'dan değil, çevre iller ve ilçelerden de yoğun katılım oldu.

Hayranlarından Yoğun İlgi

Konserde yaklaşık 200 bin hayranı bir araya geldi. İzleyiciler, gece boyunca pankartlar açarak ve tezahüratlarla Ebru Yaşar'a sevgilerini gösterdi. Yaşar, hem eski hem de yeni şarkılarını seslendirirken, özellikle bir Kürtçe parça da söyleyerek izleyicilerini coşturdu. Hayranlar, onun şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Rekorlar Peş Peşe Geliyor

Ebru Yaşar, Diyarbakır'daki bu konserle kendi izleyici rekorunu da tazeledi. Daha önce Trabzon'da 100 bin, Erzurum'da 120 bin, Çanakkale'de 122 bin ve Ankara'da 150 bin kişiyle sahne almıştı. Diyarbakır'da elde edilen bu rakam, sanatçının popülaritesinin ve hayran kitlesinin büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı