Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Dosso Dossi Fashion Show’da göz kamaştıran defile

Dosso Dossi Fashion Show’da göz kamaştıran defile

Dosso Dossi Fashion Show, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel kırmızı defileyle sona erdi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dosso Dossi Fashion Show’da göz kamaştıran defile
KAYNAK: Haber Merkezi

Defilede, dünyaca ünlü modeller Frida Aasen, Maria Brechane ve Nursena Say, kırmızı kıyafetlerle podyumda yürüdü. Defile, özel olarak hazırlanan bir podyumda gerçekleştirildi. Podyum tasarımında, yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına dikkati çekmek amacıyla, dünyanın kurak ve çölleşmiş görünümü fanuslar içinde kurtarılabilmiş bitkilerle sergilendi. Sürdürülebilirlik kavramına vurgu yapan podyum tasarımı, konuklardan ilgi gördü.

Defilede, Frida Aasen başta olmak üzere toplam 70 model yer aldı. Mankenler, markaların 2024 ilkbahar-yaz kreasyonlarından oluşan kıyafetleri 2 bin kişinin beğenisine sundu. Defilenin finalinde ise Frida Aasen ve diğer modeller, izleyenlere sürpriz yapıp Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına ithafen kırmızı kıyafetlerle podyuma çıktı.

Frida Aasen, en son beyaz elbiseyle çıktığı podyumda alkış topladı. 70 manken Türk bayrağı konseptiyle defileyi sonlandırdı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılını, bitmesine birkaç hafta kala kutlamak istedik

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, 'Buradan dünyaya açılan bir kapı olarak düşünebiliriz. Zaman içinde oluşan bir şey oldu ve şükürler olsun ki ülkemize çok hayırlar getiren bir organizasyon oldu. Katma değerli ürünler pazarlıyoruz' diye konuştu.

Eraslan, 'Modacılar olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılını, bitmesine birkaç hafta kala kutlamak istedik. Bu ömrümüz içerisinde bize bir daha nasip olmayacak bir şey. İlk defa sahneye çıktım ben de. Bu duyguyu yaşamak istedim' şeklinde konuştu.

Eraslan, ABD'nin bazı bölgelerinde Türkiye'yi bilmeyenler olduğunu, bu nedenle Türkiye'ye gelen modellere sosyal sorumluluk adına 'Merhaba Türkiye' anonsunu yaptırdıklarını söyledi. Frida Aasen'e de bu anonsu yaptırdıklarını ve sosyal medya hesabından paylaştırdıklarını kaydeden Eraslan, organizasyonlarını büyütmek ve Türkiye'yi daha geniş kitlelere tanıtmak istediklerini söyledi. Tekstilde ihracat yapan firmalar arasında 30'uncu sırada olduklarını da kaydeden Hikmet Eraslan, organizasyona başladıkları ilk yıllarda 40-50 firma varken bugün 4 bin kişi, 40 ülkeden gelen alıcıların ve tekstil firmalarının olduğunu belirtti.

Dosso Dossi Fashion Show’da göz kamaştıran defile

Şanslıyım ki gelip gördüm

Victoria's Secret'in ünlü top modeli Frida Aasen, 'Organizasyonun özel mesaj içermesi de çok önemliydi. Çevreyle ilgili mesaj vermesi bana çok keyif verdi. Türk modacıların ürünleri çok etkileyici, gerçekten güzel ürünlerdi ama bence daha büyük markalar haline gelmesi gerekiyor' diye konuştu. Türkiye hakkında görüşleri de sorulan Aasen, 'Kapadokya, İstanbul, Bodrum gibi yerlerde bulundum. Şanslıyım ki gelip gördüm' dedi. 

Dosso Dossi Fashion Show’da göz kamaştıran defile

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da  trafik kazası: 2'si çocuk 5 yaralı

Burdur'da trafik kazası: 2'si çocuk 5 yaralı