Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Derya Uluğ’dan Estetik Açıklaması

Derya Uluğ’dan Estetik Açıklaması

Türk pop müziği sanatçısı Derya Uluğ, katıldığı bir programda estetik ve oyunculuk hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Derya Uluğ’dan Estetik Açıklaması
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk pop müziği sanatçısı Derya Uluğ, katıldığı bir programda estetik ve oyunculuk hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Estetik Hakkında Net Açıklamalar

Uluğ, “Hiç estetiğin var mı? Estetiğe bakışın nedir?” sorusuna net bir yanıt verdi: “Yüzümde dolgu yok. Spor yapmayınca yüzüm tombikleşiyor. Bir tek alnıma belli belirsiz botoks yaptırıyorum. Doğallığı kaybetmemek önemli. İhtiyaç duyarsam tabii ki estetik yaptırırım. Estetiğe karşı değilim. Kimse birbirini bununla ilgili yargılamamalı. Karşı olduğum tek şey küçük yaşta yapılan estetikler. Sonra geri dönüşü olmuyor.”

Oyunculuk Hakkında Düşünceler

Uluğ, oyunculuğa sıcak baktığını ve oynamak istediği diziyi de açıkladı: “Benim zaten küçük yaşlardan itibaren yıl sonu temsillerinde tiyatro oynamışlığım çok var. Hep bir merakım vardı. Çok film ve dizi izlerim. Seviyorum kendimde yeni şeyler keşfetmeyi. Bu konuda bir teklif gelirse kapımı kapatmam. Böyle bir teklif geldiğinde onun hakkını verebilmek için her türlü eğitimi alır ve hazırlanırım. Şu an bir dizide oynasam o ‘Kızılcık Şerbeti’ olurdu. Çok seviyorum. Çıktığı günden beri hayranıyım o dizinin. Orada oynamak isterdim.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elon Musk'ın şirketi SpaceX NRO ile casus uydu ağı kuruyor

Elon Musk'ın şirketi SpaceX NRO ile casus uydu ağı kuruyor