Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Demi Rose doğanın içinde cesur pozlarıyla şaşırttı!

Demi Rose doğanın içinde cesur pozlarıyla şaşırttı!

Demi Rose, sıra dışı kıvrımları ve etkileyici sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken bir fenomen olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak, ormanda yarı çıplak bir şekilde doğanın içinde poz verirken, estetik bir dokunuşla meme uçlarına yaprakları yerleştirmeyi tercih etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Demi Rose doğanın içinde cesur pozlarıyla şaşırttı!

Demi Rose, sosyal medyanın önde gelen isimlerinden biri olarak adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü fenomen, Türkiye'ye yaptığı ziyaretin ardından hayranlarına unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Son zamanlarda ormanın doğal güzellikleri arasında çekilen çekici pozlarıyla dikkat çeken Demi Rose, adeta doğanın içinde bir rüyada geziniyormuşçasına çimenlerin üzerinde serinlemiş. Cesur duruşuyla bilinen Rose, bu sefer meme uçlarına yapraklar koyarak sere serpe uzandığı çimenler üzerinde kendine özgü bir atmosfer yaratmış.

"Gündüz hayalleri. Çiçeklerin arasında uyuyakalmışım" diyerek paylaştığı bu cesur pozlar, Demi Rose'un takipçilerini bir kez daha büyülemeyi başardı. Sosyal medyadaki hayranları, ünlü fenomenin özgün ve etkileyici paylaşımlarıyla adeta mest olmaya devam ediyor. Demi Rose'un sanatsal dokunuşları ve doğayla iç içe geçen pozları, onu sosyal medyanın vazgeçilmez isimlerinden biri haline getirmeye devam ediyor.

640xauto (1)-4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pınar Altuğ elektrikli arabasıyla şaşırttı

Pınar Altuğ elektrikli arabasıyla şaşırttı