Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Demet Özdemir Yunanistan tatilinde

Demet Özdemir Yunanistan tatilinde

Mayıs ayında 8 aylık evliliklerini tek celsede bitiren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, boşanmanın ardından da gündemden düşmüyor. Son olarak Demet Özdemir'in Yunanistan tatili, Oğuzhan Koç'un ise boşanma protokolüne uymadığı iddiaları dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Demet Özdemir Yunanistan tatilinde

Oyuncu Demet Özdemir, boşanmanın ardından Yunanistan'dan bir ev aldığı ve vatandaşlık almak için hazırlıklara başladığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise Özdemir, Yunanistan'da tatil yaptığı pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Takılar Oğuzhan'da kaldı

Özdemir'in paylaşımları kısa sürede gündem olurken, Oğuzhan Koç'un boşanma protokolüne uymadığı iddiaları da ortaya atıldı. Hürriyet'in haberine göre, düğün sırasında Demet Özdemir'e takılan mücevherler ve takılar, Oğuzhan Koç'ta kalmış.

Kanuna göre, takıların kadının sayılması nedeniyle Oğuzhan Koç'un bu takıları Demet Özdemir'e vermesi gerekiyordu. Ancak Koç'un, bu takıların sadece bir kısmını Özdemir'e verdiği öne sürüldü.

Bu iddiaların ardından Demet Özdemir'in, takıların kalan kısmının kendisine verilmesini beklediği ve Oğuzhan Koç'tan rahatsız olduğu iddia edildi. Oğuzhan Koç'un bu iddialara henüz bir yanıt vermediği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Putin İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı

Putin İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı