Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Cem Davran'ın 'Atatürk' hakkında sözleri Altın Kelebek Ödülleri'nde damga vurdu

Cem Davran'ın 'Atatürk' hakkında sözleri Altın Kelebek Ödülleri'nde damga vurdu

Altın Kelebek Ödülleri'nin 49'uncu töreni, ünlü oyuncu Cem Davran'ın özel konuşmasıyla unutulmaz bir anıya dönüştü. Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümüne özel olarak gerçekleştirdiği konuşmada Davran, Mustafa Kemal Atatürk'e özel vurgu yaparak salondaki izleyicilerden coşkulu bir karşılama aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cem Davran'ın 'Atatürk' hakkında sözleri Altın Kelebek Ödülleri'nde damga vurdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Altın Kelebek Ödülleri'nin 49'uncusu, sunuculuğunu ünlü oyuncu Cem Davran'ın yaptığı özel bir anıyla damga vurdu. Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümüne atfen yaptığı konuşmada Davran, Mustafa Kemal Atatürk'e özel vurgu yaparak salondaki izleyicilerden coşkulu bir karşılama aldı.

cem davran 1

Cem Davran'ın Özel Konuşması

Oyuncu Cem Davran, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Atatürk'ü anmayanları ima ederek, "Kimileri unutabilir ama ben unutmayacağım, bu Cumhuriyet'i Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. O'nu saygı ve minnetle anıyoruz." şeklinde ifadeler kullandı.

İzleyicilerden Büyük Destek

Cem Davran'ın Atatürk ve Cumhuriyet'e vurgu yapan sözleri, salondaki izleyiciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Davran'ın duygu yüklü konuşması, izleyiciler arasında bir birlik ve beraberlik hissi uyandırdı. Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin temelindeki önemine yapılan vurgu, salondan yükselen alkışlarla güçlü bir şekilde desteklendi.

İşte Cem Davran'ın Konuşması 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ada Erma kimdir, kaş yaşında? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülü'nü kazanan Ada Erma'nın hayatı hakkında bilgiler

Ada Erma kimdir, kaş yaşında? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülü'nü kazanan Ada Erma'nın hayatı hakkında bilgiler