Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Aleyna Tilki’den Sektöre Küfürlü Tepki!

Aleyna Tilki’den Sektöre Küfürlü Tepki!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, konserlerinin iptal edilmesine ve sahnelere çıkışının engellendiğine dair sert bir tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aleyna Tilki’den Sektöre Küfürlü Tepki!
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, konserlerinin iptal edilmesine ve sahnelere çıkışının engellendiğine dair sert bir tepki gösterdi. Tilki, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile bu durumu ifşa etti.

Aleyna Tilki’nin Açıklamaları

Tilki, videosunda, “Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz” dedi. Ayrıca, kendisini çocukluğundan beri çalıştıran ve bugün daha fazla para kazanmak için kendisini sahnelerden alıkoymaya çalışan insanları eleştirdi.

Tilki, sektörü domine eden sanatçıların bu durumu desteklediğini ve bunların çok iyi bilinen isimler olduğunu belirtti. Kendisinin hayatında, hayalindeki paradan çok daha büyük bir konfor olduğunu, o da ait olduğu yerde şarkı söylemek olduğunu ifade etti.

Tacize Uğradığı Yerlerde Tekrar Sahne Almaması

Tilki, tacize uğradığı mekanlarda sahneye çıkmasının dayatıldığını ve istediği mekanlarda da sahne almasının engellendiğini açıkladı. “İş dünyasında her şey çetin olabilir ama benim ölmemi istemeleri normal mi? Benim ölmemi istiyorlar. Gerçekten yok olmamı istiyorlar” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kredi kartı borçları artıyor: Kişi başı borç asgari ücretin 2.5 katına ulaştı

Kredi kartı borçları artıyor: Kişi başı borç asgari ücretin 2.5 katına ulaştı