Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Aleyna Tilki'den bikinili pozlar! Ayağını gören korktu

Aleyna Tilki'den bikinili pozlar! Ayağını gören korktu

Gündemden düşmeyen ünlü sanatçı Aleyna Tilki, nehir kenarında paylaştığı pikinili pozlar ile kendinden çok koşturdu. Ayaklarını gören hayranları şaşkına döndü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aleyna Tilki'den bikinili pozlar! Ayağını gören korktu

Aleyna Tilki, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra üç milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı iddialı kareler ve özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine geliyor.

Son olarak Serdar Ortaç imzası taşıyan Ayrı Gitme parçasını seslendiren 23 yaşındaki popçu, nehir kıyısında verdiği pozları Instagram heasabında yayınladı.64eef2b686b24469185a51d7

AYAKLARINI GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Paylaşımına "Büyülü doğa" notunu düşen ünlü şarkıcı, bikinili hali ile fit halini sergiledi. Tilki'nin iddialı pozları 40 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

"Peri kızı" ve "Dünyanın en iyi fiziği" övgüleri alan şarkıcının paylaşımında ayak detayı ise dikkatlerden kaçmadı.64eef26886b24469185a51cd

"O NASIL BİR AYAK UZAYDAN MI GELDİN?"

Aleyna'nın takipçileri; "O ayak parmakları gerçek mi lütfen gerçek olmasın!", "O nasıl bir ayak uzaydan mı geldin?", "Eğer fotoğraftaki ayak normalse bir şey demiyorum", "Ayak parmakları, benim el parmaklarımdan daha uzun", "Ayakları başka bir gezegenden!", "Photoshop'u öyle abartmışsın ki ayak  parmaklarının şekli kaymış", "Bacak boyunu uzatacağım diye parmaklarını palet gibi yapmışsın" şeklinde mesajlar yazdılar.

64eef27086b24469185a51cf

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Verdiği bikinili poz ünlü oyuncuyu işinden etti

Verdiği bikinili poz ünlü oyuncuyu işinden etti