Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in Ayrılığı Gerçek mi Taktik mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in Ayrılığı Gerçek mi Taktik mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in aşklarının sona erdiği ve ayrıldıkları iddia edilmişti. Bu iddialar, hayranları arasında büyük bir merak konusu oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in Ayrılığı Gerçek mi Taktik mi?
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in aşklarının sona erdiği ve ayrıldıkları iddia edilmişti. Bu iddialar, hayranları arasında büyük bir merak konusu oldu. Yalı Çapkını dizisinde evli bir çifti canlandıran ikili, gerçek hayatta da birbirlerine aşık olmuştu. Ancak daha sonra ayrılık kararı almışlardı.

Taktik Mi?

Çiftin ayrılık kararının bir taktik olduğu öne sürüldü. Sabah Günaydın yazarı Bülent Cankurt, yazısında bu konuyla ilgili şaşırtıcı bir iddia ortaya attı. Cankurt, “Birlikte rol aldıkları dizideki arkadaşlıkları aşka dönüşen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in ilişki durumu hayranlarının çenesini bir hayli yormuş durumda!” ifadelerini kullandı.

Gizli Aşk

Cankurt, çiftin aşklarını gizli saklı yaşadığını ve bu durumun çok dedikodu çıkardığını belirtti. Cankurt, “Dizinin yapımcısı, ilişkileriyle ilgili konuşmalarını ve birlikte görünmelerini yasaklamasından kaynaklanıyor. Onlar da mecburen aşklarını gözlerden uzak yaşıyor.” dedi.

Aşk Devam Ediyor

Cankurt, çiftin aşklarının devam ettiğini ve ayrılığın sadece bir taktik olduğunu iddia etti. Cankurt, “Doğrusunu benden öğrenin… Önceki ay, aralarına küçük bir tatsızlık girse de, aşkları doludizgin devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Doğum Günü Kutlamaları

Cankurt, Afra’nın 2 Aralık’taki 26. doğum gününü sevgilisiz kutladığını, ancak Mert Ramazan’ın 28 Ocak’taki 26. doğum gününde birlikte olduklarını belirtti. Cankurt, “Aşıkları Etiler’de bir kuaförden çıkarken gördüm, çok mutlu görünüyorlardı. Aşklarına şahit olan bir arkadaşım da çok tatlı bir çift olduklarını söyledi. Yani bunların hepsi bir taktik…” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Melih Mahmutoğlu: 'İki maçlık süreci 2'de 2 yapmak istiyoruz

Melih Mahmutoğlu: 'İki maçlık süreci 2'de 2 yapmak istiyoruz