Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Adriana Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı! Estetiğin dozunu kaçırdı

Adriana Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı! Estetiğin dozunu kaçırdı

Dünya çapında ün kazanmış süper model Adriana Lima, Los Angeles'ta katıldığı bir gala etkinliğinde yaptırdığı estetik operasyonunun ardından farklı bir görünüme büründü. Ünlü model, Fransız askı yöntemiyle yüzünü gerdirirken gözlerindeki değişiklik dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adriana Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı! Estetiğin dozunu kaçırdı

Hamilelik ve doğum sürecinde aldığı kilolar yüzünden sık sık gündem olan 41 yaşındaki dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, bu kez estetik iddiaları üzerine gündeme geldi. Katıldığı son davette uzun sürenin ardından ilk kez görüntülenen ünlü model, görenleri hayrete düşürdü.

adriana lima 1

Yüzünde Belirgin Değişiklik: Gözleri Küçücük Kaldı

Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı adlı film galasında boy gösteren Lima, siyah ve kırmızı detaylı elbisesini kırmızı topuklu ayakkabısıyla tamamladı. Ancak, özellikle yüzüne yaptırdığı estetik operasyon nedeniyle gözleri çekildi ve küçücük bir görünüme sahip oldu. Fransız askı yöntemiyle yüzünü fazla geren 41 yaşındaki modelin yeni imajı, sosyal medya kullanıcıları arasında pek beğenilmedi.

adriana lima 2

Estetiğin Dozunu Kaçırdı!

Victoria's Secret'ın en çok konuşulan mankeni, Adriana Lima galada giydiği siyah ve kırmızı tonlarını bir araya getirdiği tarzı ile dikkat çekti. Kırmızı ayakkabısı ve kırmızı detaylara sahip elbisesi ile ihtişamlı bir görünüm sağlayan ünlü manken, hamilelik ve doğum sürecinde aldığı kilolar yüzünden sık sık gündem oluyordu. Şimdi ise kozmetik prosedürler, estetik operasyonlar geçirdiği iddia ediliyor.

adriana lima 3

Sosyal Medyada Tepkiler

Adriana Lima'nın yeni imajı sosyal medyada geniş bir tepki çemberi oluşturdu. Kullanıcılar, modelin estetik müdahalesinin doğallığı bozduğunu ve güzellik algısını değiştirdiğini belirterek, ünlü modelin eski imajını daha çok beğendiklerini ifade ettiler.

adriana lima 4

Adriana Lima'nın estetik operasyonu, güzellik ve estetik anlayışına dair tartışmaları da beraberinde getirdi.

Ayrıca, Adriana Lima'nın Fransız askı yöntemiyle yüzünü gerdirdiği gelen iddialar arasında.

adriana lima 6

adriana lima 7

İşte, Adriana Lima'nın Eski Görünümü:

adriana lima 5

adriana lima 8

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Emek Ödülleri sahiplerini bulacak

Antalya'da Emek Ödülleri sahiplerini bulacak