Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt! "Bu surat…"

Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt! "Bu surat…"

'Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı'nın galasında boy gösteren ve yüzündeki değişimle dikkat çeken Adriana Lima'dan açıklama geldi. Makyajsız haliyle kamera karşısına geçen Lima, estetik söylentilerini reddetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt! "Bu surat…"

Los Angeles'ta düzenlenen 'Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı' filmin galasında boy gösteren 42 yaşındaki Adriana Lima, hem tarzı hem de yüzündeki değişimle konuşulmuştu. Özellikle Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdiği iddiaları hayranları arasında dolaşmıştı.

adriana lima 10

"YORGUN BİR ANNENİN YÜZÜ"

Hayranlarının estetik operasyon iddialarına cevap veren Lima, makyajsız ve doğal haliyle kamera karşısına geçti. Eleştirilere yanıt veren ünlü model, "Bir ergen kız, iki okul öncesi çağında çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü... İlginiz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.


adriana lima 11

TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLMÜŞTÜ

Adriana Lima, oğlu Cyan Lima Lemmers'ı dünyaya getirmesinin ardından podyuma döndüğünde de dikkat çekmişti. Takipçileri arasında görüş ayrılıklarına neden olan bu dönemde Lima, bedenine dair yapılan yorumlara karşı çıkmış ve destekçilerinden güç almıştı.

adriana lima 12

Geçtiğimiz yıl aralık ayında podyumda yürüyen Lima hakkında bazı sosyal medya kullanıcıları, "Kadının bedenine dair saçma söylemlere son verin" derken, bazıları ise, "Büyük beden model olmuş" yorumunda bulunmuştu.

VÜCUT ÖLÇÜLERİ VE MODELLİK KARİYERİ 

2017'de Çin’in Şanghay kentinde gerçekleşen 'Victoria's Secret Fashion Show'da podyumda yürüyen Adriana Lima, 178 cm boyunda ve 51 kiloydu. Vücut ölçüleri ise 86-58-84 olarak biliniyor. Lima'nın modellik kariyeri boyunca sergilediği başarı, onu dünya genelinde tanınan bir yıldız haline getirmişti.

adriana lima 14

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahmet Kural sevincini paylaştı: Baba oluyor!

Ahmet Kural sevincini paylaştı: Baba oluyor!