Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Ölümlü Dünya'nın dizisi mi geliyor? Ali Atay açıkladı!

Ölümlü Dünya'nın dizisi mi geliyor? Ali Atay açıkladı!

Ali Atay’dan Sürpriz Açıklama: “Ölümlü Dünya 2” Dizisi Yolda!

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ölümlü Dünya'nın dizisi mi geliyor? Ali Atay açıkladı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Bu yılın gözde yapımlarından biri olan "Ölümlü Dünya 2", yönetmeni Ali Atay'ın yaptığı sürpriz açıklamayla televizyon dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalında yapılan bir röportajda konuşan Atay, serinin üçüncü filmi yerine bir dizi projesi üzerinde çalışabileceklerini belirtti.

Ölümlü Dünya'nın dizisi mi geliyor? Ali Atay açıkladı!

"Ölümlü Dünya" serisinin devamının gelmeyeceğini düşündüğünü ifade eden Atay, şu sözleri dile getirdi: "Ölümlü Dünya filminin üçüncüsünün geleceğini sanmıyorum. Şimdi başka bir şeyler yapmak istiyorum… Bence devamının olmaması gerekiyor. Hatta birinci filmin sonunda bütün karakterler ölüyordu. Hepsini bayağı kıyımdan geçiriyorduk… Ama ölürken bile çok sinir bozucu anlar vardı… Sonra kıyamadık."

Ölümlü Dünya'nın dizisi mi geliyor? Ali Atay açıkladı!

Ancak Atay, hayranlarını sevindirecek bir açıklamada bulunarak "Mesela 100 dakika 110 dakikaya o karakterlerin o hikâyenin sıkışması benim hoşuma gitmiyor… Daha uzun uzun anlatmak istiyorum hepsinin… Daha fazla hikâyesini anlatmak istiyorum. Ölümlü Dünya’nın devamını dizi olarak yapabilirim" dedi.

Ölümlü Dünya'nın dizisi mi geliyor? Ali Atay açıkladı!

Bu açıklama, "Ölümlü Dünya" hayranlarını heyecanlandırdı ve dizinin geleceği konusunda merak uyandırdı. Ali Atay'ın yeni projeleriyle izleyicilere ne gibi sürprizler hazırlayacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi.

"Ölümlü Dünya 2" filminin yönetmeni Ali Atay'dır. Senaryo ise Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi tarafından birlikte kaleme alınmıştır.

Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Filmde başrollerde Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol, Reha Özcan gibi deneyimli oyuncular yer almaktadır.

Filmdeki temel konu nedir?

Mermer ailesi, kimliklerinin açığa çıkması nedeniyle yasadışı bir yaşam sürerken, her bir aile üyesi kendi içsel sorunlarıyla mücadele etmektedir. Serhan, hamile olan Begüm'ü yeni yaşamlarına alıştırmaya çalışırken, Serhat eksik hissettiği bir kadının özlemini çekerken, Gazanfer ailesini bir arada tutmak için örgüte karşı mücadele vermektedir. Ancak Zafer'in örgütün eline düşmesi, tüm ailenin düzenini alt üst eder.

 Ali Atay kimdir?

Ali Atay, 20 Nisan 1976 tarihinde Rize'de doğan Türk oyuncu, yönetmen ve senaristtir. Tam adı Dursun Ali Atay'dır ve bir abisi bulunmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 1999 yılında mezun olmuştur.

Kariyerinin başlangıcı ve tiyatro topluluğu kuruluşu nedir?

Ali Atay, 1999 yılında mezun olduktan sonra oyuncu Berkun Oya ile birlikte Krek adında bir tiyatro topluluğu kurmuştur. Toplulukta Berkun Oya'nın yazıp yönettiği oyunlarda oyunculuk yapmıştır.

Hangi projelerle tanınmıştır?

 Ali Atay, "Çeşm-i Bülbül," "Cemile," "Eşref Saati," "Leyla ile Mecnun," ve "Masum" gibi televizyon dizilerinde rol alarak tanınmıştır. Ayrıca "Vay Arkadaş," "Yapma Diyorum," ve "Kılıç Günü" gibi dizilerde de kamera karşısına geçmiştir.

Hangi filmlerde rol almış ve hangi projelerde yönetmenlik yapmıştır?

Ali Atay'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmler arasında "Limonata" (2014) ve "Ölümlü Dünya" (2018) bulunmaktadır. Ayrıca oyuncu olarak yer aldığı önemli filmler arasında "The Daughter of War" (2017) ve "Mutlu Ol Yeter" (2015) yer almaktadır.

 Hangi ödülleri almıştır?

Ali Atay, 2008 yılında "İyi Seneler – Londra" dizisindeki performansıyla 13. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Ayrıca 2014 yılında "Sen Aydınlatırsın Geceyi" filmiyle 19. Sadri Alışık Ödülleri'nde Ayhan Işık Özel Ödülü'ne layık görülmüştür.

 Ali Atay evli mi?

Ali Atay, 2008 yılında balerin Ebru Cansız ile evlenmiş, ancak 2013 yılında boşanmıştır. Daha sonra yaklaşık iki yıldır oyuncu Hazal Kaya ile birlikte olduğu bilinmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Korkutan deprem! Son deprem nerede oldu?

Korkutan deprem! Son deprem nerede oldu?